|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
искам групов секс
|
|
Автор |
pile s chushki (lotus) |
Публикувано | 23.11.02 20:18 |
|
деца, положението е много сериозно, дошло е време да се предприемат някакви действия, така повече не може...
искам да правя групов секс, не съм сигурна дали искам друга жена или не по много причини, много съм обсебваща към приятеля ми и няма д амога да му поднеса друга жена ан тепсия, пък и не ми се занимава много с жени.
обаче имам много хубаво пречувствие за групови ласки, определено ми се прави нещо такова, вече все за това си мисля. ако някой смята да критикува, моля да ми го спести, като го искам, ще го направя.
но много ще се радвам някой да ми даде съвет как е най-удачно да се привлече другия мъж: да му се каже директно или полека да бъде прелъстен:)
има и друг проблем: мъжът ми всъщност не иска абсолютно нищо да прави с друг мъж, а аз много си мечтая да видя малко любовна игра. всички мъже ли сте толкова непреклонни? ще ми каже ли някой, който вече го е правил?
(то на мен ми се трува, че всеки би искал да го направи, ама знам ли...)
и супер пиянски истории не мога да правя, секса и пиенето не трябва да се смесват според мен
angels bleed from addictive touch of my caress
| |
|
универсални отговори няма. За някои мъже е по-добре да им кажеш директно, за други - не, щото ще се стреснат.
Лично аз ти препоръчвам да си избереш свестен, печен мъж и да говориш с него открито. Най-добре е и да легнеш с него преди тройката, за да знаеш какво да очакваш.
Ама да ти кажа ли? И двамата с приятеля ти всъщност няма да сте щастливи от тази тройка. Щото той не иска друг мъж, ти не искаш друга жена... остава кукла със сваляем член да си вземете ...
Така че най-добре да пробваш с двама други мъже. Дали тайно или не от приятеля ти ... ти си решаваш.
И да разправяш 
| |
Тема
|
Тройка ли казах?
[re: Gollum]
|
|
Автор |
Gollum (Ам-гъл) |
Публикувано | 23.11.02 20:42 |
|
Може би като компромисен вариант за теб и приятеля ти ще е да си намерите друга двойка, която да е навита на такова нещо... Пък и груповите ласки ще са по-вълнуващи, пълни с адреналин 
| |
|
кучетата дето лаели не хапели! 
Не чух...я пак повтори кво искаш....какво...двойка...няма?

| |
|
ti sa na mutresa li sa prai6? "6to da prebiva nevinnoto mom4e"....moqt muj e nay velik- zna4i i az sum nay velika zaradi nego... ima nqkoi jeni sa mnogo kuhi leyki mama mu stara
| |
|
само с близки роднини не е прието да се прави секс
приятелите за какво са, ако не да си помагат
тъкмо след това ще сте доста по-сплотени, защото ще ви свързват доста по-нежни чувства, от чистото приятелство
Пък и ако ви хареса, вече ще си имате и нов вид забавления, в допълнение на досадните игра на карти, барбекю в гората (а виж, за последното - може да се съчетае- тъкмо храносмилането е доста по-ефективно, след това) и т.н. 
| |
Тема
|
ne vsichki hora haresvat prijatelkite si
[re: Mиpaж]
|
|
Автор |
don_Pablo (kavaler) |
Публикувано | 24.11.02 08:34 |
|
niakoi zaradi tova sa prijatelis tiah shtoto nikoga niama da gi pojelaiat
stiga si lugal
| |
Тема
|
Re: ne vsichki hora haresvat prijatelkite si
[re: don_Pablo]
|
|
Автор |
Mиpaж (познай...) |
Публикувано | 24.11.02 10:07 |
|
че аз не лъжа, а само благородно завиждам (на приятелите им и на мъжа до нея)
щото мен за такива помисли (моята + още една), почти ми откъснаха едното ..."ухо"   
| |
|
No nqma na4in da nakara6 muza ti da te deli s drug!!!!
Prosto 6e otka4i da gleda drug da te ****.
Nameri si nowi dwama ili se nawii za druga pi4ka.
Taka toj 6e glasuwa za ideqta s 2....3-te si ruce

| |
|
neka ti go obqsnq po drug nachin, s kartinki:
muzh luv, ego, gordost, liubov kato v prikazkite, samo che s nai kapriznata princesa, kakvo da se prav, svikva se na neinite prishtevki da ne se qdosvash, no vse nqkoi trqbva da go obere, nali
angels bleed from addictive touch of my caress
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|