|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
IZNEVIARA Bez prezervativ e nai dolnata
|
|
Автор |
Moshe (Sculptor) |
Публикувано | 11.11.02 23:44 |
|
Absoliutno si prav.
Da napravish tova na postoiannia si partnior za kogoto tvardish che cenish.
Az shte ia zastreliam ot upor !
I to pri uslovie che ne sam patil da chukna na darvo (ako e chujdo s prezervativ na prasta estestveno).
Az priemam da se chuka v moito leglo s trima negri ednovremenno.
Priemam da duha na Jan Videnov.
Da si dade gaza na Onia mazen selianin Slavi trifonov.
Da jahne motora na Stanishev i da minat po nai dupchestata sofiiska ulica .
Da mastrubira dokato chete gola novinite "Posveta i u nas" v 20.00
NO S KOITO I DA E SPALA BEZ PREZERVATIV,
I DVAMATA GI TREPA NA MIASTO A AKO TOI NE IA E DOVEL DO ORGAZAM GO UBIVAM NA KOLA NA MACHENIATA KATO MU SLAGAM PREZERVATIV NAMAZAN S BENZIN I GO PALIA . Natatak s tomahavkata i taka do klinichna mozachna i t.n. smart.
................
I veche me zaboliaha prastite da pisha sravnenia sas dalbokoto si vazmushtenie.
Gotov sam da pusna tema po sluchaia.
| |
|
i kvo celish s tova?Az ako fana jena v izneviara shte si izliaza i poveche tia niama da chue za men.Pod dostoinstvoto mie da se prinziavam do neinoto nivo,da ia bija-jhhahahahah-nikoga--ako shte i na ivan slavkov svirkid a prqai shis i izliaza bez nishto da kaja.Puk akoe naikoi pzonat i dvamata niama da chuiat za men poveche.Tva e puk i jenata ne e chovek nali znaesh,to i v biblijata si go pishe,tui che niama smisuld a se priniziavash
Nikoga na nikoia EVALA ne pravi
| |
|
Az priemam izneviarata. Drug e vaprosa che ia odobriavam. No zashto bez condom?
| |
Тема
|
Re: IZNEVIARA Bez prezervativ e nai dolnata
[re: Moshe]
|
|
Автор |
нaфтa (непознат) |
Публикувано | 12.11.02 08:54 |
|
ти да не си дилър на капути че се ядосваш толко много
ти я чукаш само с капут за тва тя ше се ебне без с некои друг па ти ако искаш и набутай после парцал с бензин в путката и пални а после заври една лимонка да заличиш следите хехехеххехех
| |
Тема
|
|
|
Автор |
cлънчицe (обича живота) |
Публикувано | 12.11.02 09:03 |
|
ПРАВИЛНО !!!
едно е да си прави кефа, друго е да ти донесе цяла плеяда болести, една от друга по-неприятни (че и нелечими) !!!
едното може и да го преживееш, ама другото... може и да не успееш
| |
Тема
|
[re: cлънчицe]
|
|
Автор |
Ascona83 (бедствие !!!) |
Публикувано | 12.11.02 09:28 |
|
Абе изневярата си е изневяра, дали със или без презерватив лично на мен ми е все едно, като е изневерила мислите ли че ще си каже дали е било със или без презерватив, много ясно че отговора е винаги ще е със, обаче от мерки за сигурност вие винаги требе да я пердашите после със презерватив, едно да и е гадно от гуменяка, друго винаги като и го вкарате да се сеща че ви е изневерила и да и става неудобно!!!
Иначе от опит знам че не е от сапун, нема да се изтърка от едно или две ебанета, и от повече нема да се изтърк, все същата си седи!!!
Тъй че това е въпрос по-скоро на чест и достойнство дали ще продължите да сте заедно или ще се рзделите, хайде да не е на чест и достойнство да е на разбиране!!!
Лично на мен ще ми е гадно и ще се сърдя, може и да скъсам с жената, ама да бия и да убивам едва ли!!!
Презерватива си е презерватив а изневярата си е изневяра!!!
Пак казвам нема значение дали е изневерила с презерватив, вие си го слагайте за да и е гадно!!!
А Моше тебе искам да те питам брат ти като съкаш бастуна слагаш ли презерватив, щото това си е своево рода изневяра!!! Или да ти палнем фитила и на теб а?
Наведи главата защото прелитам ниско с асконата !!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
@PORlL (gotenoto) |
Публикувано | 12.11.02 10:01 |
|
нема смисъл...ще ги издигнеш в ранг МЪЧЕНИЦИ и двамата.ааай.
...гот ми е ма мамоооооу...
| |
Тема
|
А моето сркомно мнение
|
|
Автор |
Dakota (гол на деня) |
Публикувано | 12.11.02 11:09 |
|
Тръпката при секс без презерватив не може да се сравнява с тази при секс с презерватив, следователно и тръпката при изневяра без презерватив е 100 пъти по силна от изневярата с презерватив.
Като ще е изневяра, поне да е тръпка на max.
Като е гарга да е рошава.
Друг е въпросът, че ако имам доверие на една жена да ми изневерява, аз ще й имам и доверие за това с кого спи.
"Да живееш - значи да се променяш." - Анатол Франс
| |
Тема
|
Re: А моето сркомно мнение
[re: Dakota]
|
|
Автор |
Публикувано | 12.11.02 14:27 |
|
"ако имам доверие на една жена да ми изневерява, аз ще й имам и доверие за това с кого спи" - РАЗБИВАЩО
| |
Тема
|
[re: Ascona83]
|
|
Автор |
Публикувано | 12.11.02 14:32 |
|
Добре де... ами от другата страна как си? с или без презерватив би изневерил на жената или НЕ БИ?  
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|