Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:09 06.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Obezkosmqvane...нови  
Автор Novak (непознат )
Публикувано30.09.02 23:24

koi kakvi na4ini izpolzva?
Na men mi se struva 4e ako zapo4na da se brusna i okolo 4lena i tam 6te po4ne brada da mi raste, zasega podkusqvam maximalno s nojica, no ima li nqkakva bezboleznena i bezopasna alternativa?

Тема Re: Obezkosmqvane...нови [re: Novak]  
Автор SEXX (heat in veins)
Публикувано30.09.02 23:33

Vij kvo skupi brusneneto ne e nito bolezneno, nito opasno; no tova chudo bradata e veche neshto suvsem razlichno i strashno......

I laugh in the face of danger. HA HA HA

Тема аМъ........нови [re: Novak]  
Автор Evil Brother (man-in-black)
Публикувано30.09.02 23:33

... аз минаВам горнатъ брада с Жилет Мач 3,а долнатъ с Жилет Сензор Ексел 2...амъ катъ минаВам топките е най-ГОТ ...мое дори чекиЯ да спретнеш

Тема segaнови [re: Novak]  
Автор sdfs (Алкохоликь)
Публикувано30.09.02 23:41

az dosega se brusneh s jileta,ama moi prijatelki kato si govorehem mi kazaha che e po-dobre da si kupia Depeltoa-tova e kremche,kato namajesh posle s edna chetchiza samo minavash otgore i kosmite padali.utre shi otida da si go kupia,i drugata sedmica kato doide red da se brusna shi probvams tva.To ebztui e golaiam igrachka,shtoto az vinagio ''0'' nomer se brusna dolu.Pone ne bilo bolezneno kato kola maska.Povecheto jeni si praiat kola maska

Istinata e naikude mejdu botilkata i krakata na jenata

Тема Re: segaнови [re: sdfs]  
Автор Питъp (иху-аху)
Публикувано30.09.02 23:51

То и аз преди ползвах този крем за обезкосмяване, най-вече за под мишниците де ама ми писна пък и не мирише особено приятно кой квото ще да ми разправя. И сега си жуля само с Жилета и горе и долу

Тема Re: аМъ........нови [re: Evil Brother]  
Автор lubovnik (непознат )
Публикувано30.09.02 23:53

........alternativa .....
s elektrichestvo ....kosum po kosum...she ti izleze skupichko malko.....she ima i bolka razbira se kum koiato she sviknesh sled purvite 20-30 kosama

ne sum go izpital lichno a i ne bih
ostaviam ti da precenish struva li si

Тема Re: аМъ........нови [re: lubovnik]  
Автор Питъp (иху-аху)
Публикувано30.09.02 23:55

малииииииииииииииииииии как косъм по косъм бре :))))
ще ми отнеме поне година-две

Тема Re: segaнови [re: Питъp]  
Автор ypycпия (непознат )
Публикувано30.09.02 23:56

Аз също се грижа за интимната фризура на съпруга си посредством бръснач.Всичко отдолу е №0.Така мога да му се наслаждавам,без някакви космалаци да ми се врат в носа!

Тема Re: аМъ........нови [re: lubovnik]  
Автор Evil Brother (man-in-black)
Публикувано30.09.02 23:59

.... aмъ най-добре е с жилетъ...па и после след тоВа да ти миришат топките на пяНа за бръснене...ръйш ли как ГИ кеФФи жеНите уаа

Тема Re: sega [re: ypycпия]  
Автор Питъp (иху-аху)
Публикувано01.10.02 00:00

в носа значи, тогава вариантите са 2:
1. Лапаш до дъно(малииииииииии)
2. На мъжа ти му е много къс и не е проблем да ти се побере целият в устата та и той с космите си да те гъделичка по носа

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.