Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:00 15.11.24 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Тема Ебем яконови  
Автор 8. Cтoичkoв (Deadly)
Публикувано07.08.02 01:01

Днес срещнах най-хубавото момиче.

Абе не е като бате Ицо, ама е нежна, тиха и възпитана. Облича се отлично с много вкус и корпоративен консерватизъм. Не е надута, а има защо.

Не е и като бате Джоро, ама има леко престъпен вид. Тя е жената, с която искам да си бия дузпи на старини на някой плаж нейде из Карибите:)

Тя е най-чистата капка роса от най-чистото място в рекламите на Евиан.

Искам да я нахраня, да пием червено вино и да и подаря най-прекрасните цветя. Искам да я галя нежно и да и шепна мили думи в ухото. Искам езикът ми да проникне навсякъде по тялото и докато ръцете ми нежно я докосват там, където тя иска. Искам я вързана. Нож. Промяна на темпото и много флуиди.

Истинските постижения в спринтовите бягания не идват от честотността на движенията. Честотата на бягане винаги присъства и без това, когато един атлет е подготвен, естествено. Качеството на постиженията идва от дължината на крачката, техниката и мощта, вложена в двата елемента. От малък без да тренирам мога да бягам 100 метра за 11 секунди и малко стотни. Като тренирам не ми се говори - елате и вижте това, което винаги ви се изплъзва.

Амбицията ми ме прави неуравновесен. Млад съм, а често плача, когато не съм това, което искам да бъда в момента. Готов съм да поема отговорността на Господар на Космоса. Може да съм млад и неопитен, но определено съм най-добър.

Оценявам хората с качества и очеваден талант, стремя се да им покажа възхищението си от тях. Обичам хора, на които им щрака мозъчето. Дори и да са ми врагове. Искам да ги чукам, независимо от пола им.

Имам западно образование, винаги съм бил финансово осигурен, имам добър външен вид, умея да комуникирам, манипулирам, убивал съм човек, имам приятели, които правят всичко, печелил съм отличия в много сфери на живота, а съм далече от 25тата си годишнина. Тогава трябва вече да съм по средата на трансформацията.

Има посредствени хора, на тях не им говоря. Даже и не ги бия. Те когато са били в някой клуб в София с 200 лева у джоба аз съм печелил дебат срещу гостуващ политик в почетният клуб за дебати в учебната си чуждестранна институция и след аплодисментите и финалните речи съм изшмърквал по 3 грама кокич в компанията на деца на лидерите на световният бизнес.

Мисля да си сменя ника в клубовете, я кажи нещо подходящо, че Ицо е Бог и не бива да се подигравам.

Търся си човек, който да ме научи да пътувам във времето. Ще му платя разноските.

Бог

Тема Re: Ебем яконови [re: Herzog Tryn]  
Автор 8. Cтoичkoв (Deadly)
Публикувано07.08.02 23:51

Благодаря за комплимента.

Бог

Тема Re: Ебем яко [re: Herzog Tryn]  
Автор TEDDA (femalka)
Публикувано08.08.02 13:39

Само да ти кажа,че леко бъркаш диагнозата на пациента :))))))))))

Най-много сълзи се проливат за сбъднатите мечти.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.