Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:32 12.03.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Do myzhete tuk:Kato iskate svirki....нови  
Автор svirka (osvobodena)
Публикувано02.08.02 13:25

.. si mijte onija raboti!!!!!!

HUbavo klubche. Edan prijatelka mi go preporycha. Imalo mnogo prostaci, no men me kefi zasega kakvo pishete.

Che, po temata: Minalata sybota mi se sluchi za vtori pyt: Otivam v The Place, jako si densjas dve moi prijatelki. Sled okolo polovin chas kym nas se prislamchiha dve momcheta. Edinija beshe super. Mnogo dobre oblechen, sys sini ochi, visok. Pihem i tancuvahme dokym 3 sutrinta. Njakoi ot tancite bjaha dosta goreshti. I dvamata javno bjahme sviknali da cjalostno udovolstvie ot izlizanijata ni. Neprekysnato mi byrkashe pod bluzata i mi machkashe....

kaot izljazohme za zapytihme kym kolata mu. Naokolo njamashe hora i az zapochnah da go razkopchavam. I togava.... me lyhna neshto otvratitelno. Tova, razbira se beshe kraja. Tova razvali cjalata nosht...

I predi mi se e sluchvalo syshtoto. Mozhe da vi e stranno, no i az mnogo obicham da pravja frenska ljubov. No kogato ne ste se kypali ot 2 sedmici, kolkoto i parfjum da si slagate i kakvito i gotini drehi da nosite, vse taja...

Zatova ne mislete, che problemite sa vse u ans. Pogrizhete se za osnovnite neshta, a higienata eedno ot tjah...

Prodylzhavam da cheta..

Тема Re: Do myzhete tuk:Kato iskate svirki....нови [re: svirka]  
Автор Диплoмaт ()
Публикувано02.08.02 13:40

Ами хора всякакви, има го и при жените, и при мъжете-въпрос и на култура, и на навици и на уважение към себе си даже. Хубавата опаковка не е гаранция за високо качество-така се е случило и с твоя синеок красавец. Като не ти харесва нещо-просто си отиваш, както си и направила. Само че да се обръщаш към всички мъже-мийте си ония работи-е извинявай, ама не си права. Повечето си ги мием, това че ти си налетяла на някой нечистъплътник си е твой проблем.

Редактирано от Диплoмaт на 02.08.02 13:40.

Тема С П О К О.................нови [re: svirka]  
Автор Vinnie Jones (pump shaker)
Публикувано02.08.02 13:41

...аз не съм си мил шпекъ от миналата годиНа

Тема ОтНосНо СмърдЯщиТе ШпеЦи |пълНа верСиЯ|нови [re: svirka]  
Публикувано02.08.02 14:06

Виж Бе ако не съ мие редоВно шпекоВиядата и смърди гадНо......амъ е глупаВо да си мислиш,че след ЯКО денсъНе шпекъ и мъдурятъ няМа да съ потНи на ЕКС......разбира се,че ще съ изпотеНи.......какТо и твояТа путка ще се е рибоВъла баЯ ......и за да не Ви стаВа гадНо вместо в колите да съ ебете.......хората съ измислили хотелите и топлите вани.......или ако парички си нямате жилища поНе си имате..НЕ веРвам да живеете на улицаТа все пак
А за да смърди г о т и н о еДин шпекъ в комплект с мъдурияТа му трябВа специалНи грижи......най-вече еДна пяНа за бръснене за предпочитаНе е БЯЛА ниВея фор МЕН......еДна саМообръсначка може и Мач 3 да е какВо тъ еБе.........и катъ съ обръсНат топките и си махнът космите около шпекъ се нанаСя БалсаМ НивеЯ фор Мен..еДин дето е бял и в него няма спирт за да не дразни кожичката понеже то топките съ много деликатНа работа брЯ .....тоВа нещо трябВа да съ праВи преди дискотека.....за да мое след,като съ върНа с някоя катъ тебе у НАС да си вземем еДин душ заедНо,че после обичам и топките ми да МИ ближат

П.П. Имам и еДин специалеН крем за ташаци с мирис на лемоН...катъ свърши шъ си купя с мирис на горски ягодки.....накарай го ония да си купи такоВа...продават ГИ из секс шопоВете......ако неиска да се бръсНе поНе

Тема Re: Do myzhete tuk:Kato iskate svirki....нови [re: Диплoмaт]  
Публикувано02.08.02 14:50

Pravi si, kote, izvinjavaj. Mnogo si chuvstvitelen!

Prosto znaesh kak e - vsichko vyrvi OK i nakraja.... kato da si otvorish shokoladovoto jajce i vytre da ima hlebarka...

Da, ne vsichki sa taka. Tova beshe syvet ot men, ako si pozvolja da napravja. Zhenite obichame chistotata. Obichame i da se poizmyrljame s vas, no posle pak chistota, dush zaedno, takiva raboti....

mersi, che otgovori.

Shte pisha kogato moga...
Che idva weekend...

Тема Re: ОтНосНо СмърдЯщиТе ШпеЦи |пълНа верСиЯ|нови [re: Vinnie Jones]  
Публикувано02.08.02 14:55

Za nas - ami az se mija mnogo chesto. Pochti navsjakyde kydeto moga. Osobeno sega ljatoto e zadylzhitelno...

Inahce za brysneneto- super, ama hajde da ne iskam mnogo....

A na teb ne ti li e trudno da se napyvash da pishesh tolkova debilno? Bydi estestven!

Тема Re: Do myzhete tuk:Kato iskate svirki....нови [re: svirka]  
Автор Диплoмaт ()
Публикувано02.08.02 15:03

Чак пък коте и чувствителен не съм....айде сега
А за шоколдовите яйца-то се иска малко опит за да може да различиш ментето от истинския Kinder surprise. А дотогава ще ти се случва да налапваш и някое марципанче

Тема Svirkенови [re: svirka]  
Автор nasman (непознат)
Публикувано02.08.02 15:02

Според мен бръсненето на интимните части при мъжете вече дори стана модно. Аз също го правя

Лошото е , че не знам в кой dance-клуб и кога точно да отида!!!

Редактирано от nasman на 02.08.02 15:10.

Тема Предлагам сделка....нови [re: svirka]  
Автор Дзвepa (месар)
Публикувано02.08.02 15:06

От мен хигиената - на ниво... От теб свирките...

Става ли?

Устата на Дзвера се запушва
или с голяма тояга или с голям кокал.

Тема Re: ОтНосНо СмърдЯщиТе ШпеЦи |пълНа верСиЯ|нови [re: svirka]  
Публикувано02.08.02 15:14

.......че кое не ми е естестВеното брЯ? ......аз да НЕ съм ти някой балък дето отиВа на среща с цВете в ляВата ръка и по цял ден бръщолеВи с книГа в дясНата ръка

П.П. ТоВа детъ е тукъ е нищо в сраВнения с реалНите ми простотии на ЕКС

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.