Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:16 06.05.26 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
Тема за сестритенови  
Автор wO_ (непознат )
Публикувано31.07.02 09:05

Здравейте, имам едно малко притеснение и искам да ви питам .. ама е доста спесшно да получа отговорите....
Значи имам си момиче с което съм от 4-5 годни вече. Всичко е нормално .. любов, караници .. абе както всяка една двойка сме имале падове и върхове, но ... не е в това проблема. Проблема е ,че тя има сестра и изгарям от желание да изчукам сестра и. Лошото е, че сестра и (поне по моя преценка) има същото желание, но се страхувам какво ще стане след това. Ако сестрата не си премълчи.. .. или пък ако се разбере от някъде.... не искам да губя връзката си със сегашната си партниорка. Просто искам да изчукам сестра и. Адски много ...

Тема Re: за сестритенови [re: wO_]  
Автор Ascona83 (бедствие !!!)
Публикувано31.07.02 09:10

Ми може да са се наговорили да те пробват дали ще подадеш, а може и точно това да искат, да са някой перверзници и да искат да ги чукаш заедно.

Наведи главата защото прелитам ниско с асконата !!!

Тема Re: за сестритенови [re: Ascona83]  
Автор wO_ (непознат )
Публикувано31.07.02 09:15

не. Не са се наговорили със сигурност. И не искат да ги чукам и двете

Тема Re: абе пич,нови [re: wO_]  
Автор MG42 (специалист)
Публикувано31.07.02 09:24

щведите са го измислили:)))

Тема Re: абе пич,нови [re: MG42]  
Автор wO_ (непознат )
Публикувано31.07.02 09:29

Аааа тройка не искам. Сериозно Ви говоря... чукането със сестра и е желано от двете сестри ... как да съм сигурен че работата няма да се издъни. Ако напраим тройка след тва приятелката ми ша ми извади душата .... мерси от таква "удоволствия"

Тема Риск губинови [re: wO_]  
Автор jamie (Обичащ)
Публикувано31.07.02 09:33

Риск печели !

Аз бих :-) Но ако гаджето ти те напусне - не разчитай че ще може после да ходиш със сестрата !

UB40 !

Тема Re: Риск губинови [re: jamie]  
Автор wO_ (непознат )
Публикувано31.07.02 09:40

абсолютно не!
аз и не искам да ходя с нея. искам си тази с която съм ...
а сестрата само искам да я изчукам ..... няколко пъти

Тема Re: Риск губинови [re: wO_]  
Автор jamie (Обичащ)
Публикувано31.07.02 09:46

Нали затова ти казах - риск губи/печели :-))))
Щото като те ритне гаджето - забрави и за сестра му. Направо се разкарваш и ...
Аз мисля че не може да разчиташ на дискретност. Поне в повечето случаи е така. Значи ако гаджето ти е ревниво - не се опитвай.
Абе какво търсиш тук съвети - нали имаш глава на раменете ? Ясно е че след 3-4 дни ще се оплакваш тука че гаджето е научило - бягай сега при "балдъзката" !

UB40 !

Тема Re: Риск губинови [re: jamie]  
Автор wO_ (непознат )
Публикувано31.07.02 09:51

хахаха
дано да не си прав,че ще научи ...
щото аз мисля да рискувам ... момичето е доста красиво ...
ако беше някоя друга хич нямаше да питам .. направо щтях да чукам .. ама сестри .. уж нали които имал балдъза ... ебял два гъза ... поне да го усетя що за чудо е това....

Тема Re: абе пич,нови [re: wO_]  
Автор MG42 (специалист)
Публикувано31.07.02 10:08

по добре двете да ти вадят душата:)) вервай ми

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.