Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:28 04.11.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Изпразни ме, кучко!нови  
Автор Diva_roza (непознат )
Публикувано24.07.02 09:00

Един въпрос към мъжете, но и към жените, които са се сбъсквали с този проблем.
Ситуацията: вие сте с мъж, който страшно ви е навит. За пръв път сте заедно и не познавате нито реакциите му, нито способностите му. За начало още от вратата с бясна скорост се събличате взаимно и правите луд, зашеметяващ секс. Хубаво ви е и на двамата, установявате с радостно учудване. Явно си пасвате много в леглото. После отпуснато и разнежено си говорите за какво ли не, пийвате по малко вино и постепенно се стига до втори тур. Той започва също така напористо и лудо като първия, продължава, продължава, продължава, продължава....сменяте поза след поза и продължава, продължава, продължава....отначало ви е хубаво, дори прекалено, но постепенно виждате над себе си лицето на мъжа как се изкривява, как добива заинатено изражение, как става все по-груб в ласките си, започва да ви причинява болка и накрая избухва: “Трябва да ме изпразниш, кучко! Чуваш ли какво ти казвам! Ще те убия, ще те смачкам, курво! Нали се правеше на много отворена! Да те видя сега!”
Толкова смайваща промяна в поведението му, че не знаете как да реагирате! Това ли е същия онзи мил и секси мъж отпреди час? Какво му става? С риск да ви пребие, го отстранявате от себе си, ставате и се обличате. Само след 2-3 минути същия този мъж ви пита: “Хей, какво ти става? Да не се обиди нещо?” и е отново мил и усмихнат.
Чудя се дали в един и същи мъж не са скрити мистър Хайд и мистър Джекил?!
Въпросът ми е: това случвало ли ви се е?
Как реагирате в подобна ситуация?
Когато един мъж иска, но не може да се изпразни, как може да му помогне партньорката? Необходимо ли е да продължават това безполезно чукане до безкрайност или е по-добре да се спре в някакъв момент и след известно време да се продължи?
П.п. Същият този мъж от описаната ситуация после многократно се извини на момичето. Сега са добри приятели, но сякаш помежду им остана една сянка, която и двамата не биха желали да я има.

Тема Re: Изпразни ме, кучко!нови [re: Diva_roza]  
Автор Tree_Of _Hearts (sweet poison)
Публикувано24.07.02 09:29

V takava situacia dori i namek za kompromis ot tvoia strana te pravi "kuchka" zavinagi.
Ne si zaslujava milosyrdieto kym lutasht se v labirint ot izkriveni predstavi myj.

Тема Re: Изпразни си се сам, лайнар!нови [re: Diva_roza]  
Автор @PORlL (gotenoto)
Публикувано24.07.02 10:33

...тоо има некви проблеми ма...баси изрода...я го прати да се лекува или да лъсне бастуна...и по-добре далеч от такъв психар...що ли па утре да не поиска да ти пререже гърлото за да му дойде, а?...баси урудите се разхождат наоколо... пък иначе МИЛ както казваш...кво е мил? Прозорците ли ти е измил...чинийте ли? Аре, баси!

...гот ми е ма мамоооооу...

Тема Re: Изпразни си се сам, лайнар!нови [re: @PORlL]  
Автор syglasen (член)
Публикувано24.07.02 11:26

lele basi karucarskiq rechnik i to ot jena....kakwi wremena boje boje :)))

Тема Re: Изпразни си се сам, лайнар!нови [re: @PORlL]  
Автор kroki_to (chudoo)
Публикувано24.07.02 12:04

Mmmm напълно сам съгласна с @PORlL
Много е прав за тоя тип, и аз щях да пиша същото...е, в по-лека форма де
Мдам... та за тоя - леле кви хора, по-далеч от такива...

Автор R° - чe (Hёп°знат)
Публикувано24.07.02 12:08

Случайно да не ти е казал "Трябва да ме довършиш, кукло", а ти да си разбрала грешно?

Чакалнята на гарата, билетите на касата..
btw, тука не е нито гара нито каса

Автор moje bi da (jenski sviat)
Публикувано24.07.02 13:03

loshoto e che tezi neshta se proiaviavat v moment,kogato nai-malko se ochakva...pravilnata reakcia e vajna,no ne vinagi udachna,za sajalenie

Тема Re: Изпразни си се сам, лайнар!нови [re: kroki_to]  
Автор @PORlL (gotenoto)
Публикувано24.07.02 17:03

кроки...ти да не си ОНАЯ кроки...моята КРОКИ...от един отминал живот...от немската?

...гот ми е ма мамоооооу...

Автор RollinStoner (ne sym kato vas)
Публикувано24.07.02 17:11

bahti i kretena

tia tvoita priatelka dobre gi podbira :)) kade go e fanala toia mil ekzempliar v diskotekata li ??

Тема емиииииинови [re: Diva_roza]  
Автор Frankie The 4 Fingers (LUD SAM!)
Публикувано24.07.02 20:16

може да е фетиш:)
като се превъзбуди да почне да говори мръсотии ....
опитай да му угодиш:)

Posetete http://mistermeth.hit.bg - 4alga ringtones i
http://magapasa.hit.bg - 4alga klipove

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.