Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:40 04.11.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема haresvam maloletenнови  
Автор millenna (непознат )
Публикувано16.06.02 12:01

na 32g.sam i sam omajena
problemat mi e 4e haresvam sina na na6i priqteli i toi nikak ne e bezrazli4en daje e malko po nahalen otkolkoto trqbva
lo6oto e 4e e 15g.
tarsq savet ot jena s podoben problem

Тема Nedei !нови [re: millenna]  
Автор Tree_Of _Hearts (sweet poison)
Публикувано16.06.02 22:25

Shte platish visoka cena za tvyrde symnitelnoto udovolstvie da bydesh s nezrial vyv vsiako otnoshenie myj /myj li kazah?!/.
Stisni zybi i opitai da nadmognesh tozi samorazrushitelen impuls /nadiavam se da se syglasish s opredelenieto mi/.

Uspeh ti pojelavam!

Тема еееееенови [re: millenna]  
Автор Frankie The 4 Fingers (LUD SAM!)
Публикувано16.06.02 23:00

ами направи му една свирка да си начешете крастата и двамата:0

Posetete http://mistermeth.hit.bg - ringtones za vodeshtite marki telefoni !

Тема Когато бях на 16...................нови [re: millenna]  
Автор Vinnie Jones ($#@)
Публикувано16.06.02 23:09

.......изглеждах на някъде 20 годишен на вид............и често ми се случВаше във фитнес залата да ме свалят дъртуши на по 28-30 години ........само,че аз не им обръщах внимание понеже е голямо унижение да се натискаш с дъртофелници............

Тема Neizbejno e...нови [re: Vinnie Jones]  
Автор Tree_Of _Hearts (sweet poison)
Публикувано16.06.02 23:15

Izpolzvash minalo svyrsheno vreme ... i daje zvuchi malko nostalgichno-santimentalno.
Da razbiram li, che sega si veche "dyrtofelnik"?

Редактирано от Tree_Of _Hearts на 16.06.02 23:18.

Тема Re: Neizbejno e...нови [re: Tree_Of _Hearts]  
Автор Vinnie Jones ($#@)
Публикувано16.06.02 23:27

....сега съм на 24 гъдинки...........самочувствието ми е толкоВа голямо,че с по дърти от мене жени не се занимаВам въобще

П.П. Който както ще да го разбира

Тема Re: Neizbejno e...нови [re: ADH-Honda]  
Автор Vinnie Jones ($#@)
Публикувано17.06.02 00:09

....хехе нали знаеш самочуствието се подържа със задръжките .........какВо да правя,като не ме кефят по големи от мене жени?........когато бях на 16 си ги харесВах на моята възраст и тоВа си е съвсем нормално.......а сега си падам по 17-18-19 годишните ...но забележи никога не са ме привличали по големи от мене жени.......а защо така се получава...ами гордост и много самочувствие има май у мене за да тръгна се излагам така

Тема Re: haresvam maloletenнови [re: millenna]  
Автор DeadMoroz (жив !!!!)
Публикувано17.06.02 01:57

Ох, що не съм един малолетен??? Да намажа от някоя лелка!
Като бях на 15 всяка вечер сънувах и се празнех в гащите , как чукам 30-35 годишни лелки! Или Каки! Все тая! Опитни, не искащи нищо сериозно, развратни 30 годишни жени , които искат само да ме еб**! Супер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Защо ли шведите харесват числото 3 ?

Тема Re: haresvam maloletenнови [re: millenna]  
Автор 4788 (непознат )
Публикувано19.06.02 19:47

Не, че искам да давам мнение, но ще споделя опит. На 16 години се залюбих с една34 годишна дама. Не просто не съжалявам, а считам това за един от сериозните късмети в живота си. Мисля, че и тя е на същото мнение. Историята продължи, страшно активно, почти две години, но и до сега (т.е. след 20 г) в някаква степен връзката си продължава. Е не е същата както преди, срещите са редки, не винаги завършват в кревата. Но са си все така свежи. Как ли ще прозвучи това на наперените пичове, дето чукат мацки на които им си и припикало, а не при...ло.... Няма значение. Та обмислете добре госпожо, може би си струва. Зависи от момчето.

Тема Ще направиш голяма услуга,нови [re: millenna]  
Автор Aнreл ()
Публикувано19.06.02 19:58

на себе си и на него ако правите секс!

Първо предполагам че той е девствен и ти ще му дадеш едно много пълно и точно усещане за качествения секс (надявам се) и второ ти ще бъдеш спокойна!

Всичко друго е комплекс и предразсъдък на обществото!
Успех и хич не се колебай!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.