|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Помогнете ми...
|
|
Автор |
RAlN (непозната) |
Публикувано | 24.06.02 15:15 |
|
Изпитвам страх от секса.
В смисъл- от самия акт, защото иначе все едно, че си го правя.
За мен е достатъчно, но за партньора ми не е, и аз го разбирам. Той, като един нормален мъж си иска секс, обаче аз като една ненормална(девствена) жена, не мога да преодолея страха... Просто се стягам стигне ли се до това... А от друга страна ми е ясно, че няма да ме чака дълго, защото има нужда от това, но пък в крайна сметка само от това ли има нужда?! Нали, ако ме обича ще има търпение? Освен това на мен може би ми е по-трудно защото и аз имам желание, но не мога да го направя, а освен това започвам да изпитвам някакво тъпо чувство на вина, че не мога да го задоволя напълно, притеснение, че нещо с мен не е съвсем нормално, и че както е лято и е пълно с "нормални" жени- свалячки...той просто ще си намери някъде другаде това, което не мога аз да му дам... На всичкото отгоре все ми показва някакви любовни sms-и, които някакви "приятелки" му изпращат...
А аз на всичкото отгоре имам страх от силните мъже. Не знам защо и не мога да си го обясня. Предполагам, че е на подсъзнателно ниво. Той не е от много яките мъже, но е достатъчно силен и факътът, че е по-силен от мен ме притеснява понякога, и понякога ме е страх и от него!
Толкова е идиотско всичко! Кажете ми какво да правя? Как да се преборя със страха?
И, всъщност...трябва ли да се преборвам, само заради него, за да го задоволя, ако аз не изпитвам чак такава нужда от секс и ми е достатъчна "предварителната част"?
| |
Тема
|
Re: ми кво като е силен..
[re: RAlN]
|
|
Автор |
MG42 (специалист) |
Публикувано | 24.06.02 15:43 |
|
скочи му отгоре, той ша са предаде..страховете ще отпаднат.. ще ти хареса че и нанего
| |
Тема
|
Re: Помогнете ми...
|
|
Автор |
moje bi da (jenski sviat) |
Публикувано | 24.06.02 15:46 |
|
shtom si devstvena,tova neshto triabva da se napravi.Ako mislish,che tozi chovek te plashi i ne mojesh s nego,znachi s drug shte e i to,kogato ti go iskash.Na kolkoto i godini da si,ako ima psihologicheska prechka,shte ima i losho prejiviavane.Zatova drug shte e maja na jivota ti:)
| |
|
Абе не е много сигурно.
Според мен я плаши секса, а не човекът.
Иначе съм съгласна с теб за страха...
...for you, only for you...
Puppet girl, your strings are mine!
| |
Тема
|
[re: moje bi da]
|
|
Автор |
RAlN (непозната) |
Публикувано | 24.06.02 16:04 |
|
Ами, с този, с когото успях да се престраша и с който исках да бъда от цялото си същество, не можаха да се получат нещата. С никой друг не съм изпитвала такова спокойствие и желание да осъществя "страшното". И незнам дали някога и с някой ще изпитам това желание... А ако не го изпитам какво? Да не го правя? Никога?...
А може би така трябва.
| |
|
Я стига, ще видиш, че ще се престрашиш.
Най-важното е да е с човек, с когото сте много близки и си имате голямо доверие. И няма да се опитвате да си доказвате един на друг колко сте нещо си в леглото, това много пречи....
Понякога, когато мислълта за това те притеснява, а смяташ че е наложително да го направиш, мисли за него само като гимнастика. Когато си толкова панирана и от дълго време не можеш да го направиш, не може да очакваш, че първият път ще изпиташ неземно удоволствие - приеми го като начин да се освободиш от страховете си и нищо повече. Но най-важното е да не се притесняваш от партньора си, ако е свестен, ще те разбере и ще ти помогне.
А колкото до това, дали си струва да го правиш заради неговите желания, ето какво мисля: Ако те обича толкова много, че да е готов да останете заедно и без секс, щом ти така искаш, значи заскужава...
Друг е въпроса, ако искаш да го направиш и заради себе си, не само заради него...
...for you, only for you...
Puppet girl, your strings are mine!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
moje bi da (jenski sviat) |
Публикувано | 24.06.02 16:28 |
|
ne e tolkova strashno,poviarvai mi..a i vsiaka jena shte ti go kaje.Shte se sluchi i tolkova.i si misli,che posle idvat i mnogo hubavi prejiviavania s lubimia maj:)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
RAlN (непозната) |
Публикувано | 24.06.02 16:36 |
|
Страшно е, боли.
Хем не сме стигали докрай...
Представям си стигнеме ли как ще боли...
И после било...хубаво?!
| |
|
няма да е лошо да кажеш колко си годишна
ако си на 14-15 е савсем обясним проблема ти, но ако си на 20+ вече е проблем:)
Posetete http://mistermeth.hit.bg - 4alga ringtones i
http://magapasa.hit.bg - 4alga klipove
| |
Тема
|
|
|
Автор |
RAlN (непозната) |
Публикувано | 24.06.02 16:42 |
|
Освен това жените, а и мъжете, с които съм говорила за това са ми казвали, че боли и че си боляло първите 1,2,3,5 пъти и чак след това на жената почвало да й харесва.
Другият случай е една друга жена, която след като порядъчно си е пийнала ми каза, че боли колкото да ти извадят зъб- ама нищо работа ви казвам!
Сори, ама не смятам да съм мъртво пияна, когато го правя...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|