Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:20 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Има ли значение размерътнови  
Автор curious (непознат )
Публикувано08.05.02 23:27

Нали си говорим за секс, ето една стара, стара тема, с която поне аз не съм съвсем наясно все още. Какво значение има за удоволствието, което изпитва жената, размерите на пениса. По книгите пише, че няма значение, но в същото време постоянно се спрягат разни мъже с огромни пишки и това се изтъква като страхотно качество, не можеш да се отървеш от рекламата "ENLARGE YOUR PENIS!" и т. н. Така че нека жените да кажат - има ли значение и защо има, ако има, или защо няма, ако няма. Ако можете да избирате, какво бихте предпочели; има ли жени, които предпочитат мъже с малък пенис.
Това е любопитно за всички мъже, повечето се вълнуват от този въпрос, особено по-младите.

Тема 4e ima q..... ti kak mislish:)нови [re: curious]  
Автор mistermeth (LUD SAM!)
Публикувано09.05.02 00:19

kojto go nqma (myja ili negovata partnjorka ) kazwa 4e nqma zna4enie no tova e samo prividno... Myja vinagi iska da ima zashtoto taka e po -moshten seksualno a i jenite iskat zashtoto si me4taqt za golemi 4lenove:)

kato imash golqm ti kazvat : oo kolko ti e golqm 4lena , a ako imash malyk nikoq ne ti kazwa OOOO kolko ti e malyk 4lena:)
Posetete http://mistermeth.hit.bg - ringtones za vodeshtite marki telefoni !

Редактирано от mistermeth на 09.05.02 00:20.

Тема Re: 4e ima q..... ti kak mislish:)нови [re: mistermeth]  
Автор curious (непознат )
Публикувано09.05.02 10:21

Нека жените да кажат, бе човек, така ще по-автентично. Все трябва да има жени в този клуб. И нека да обяснят по-обстойно - защо им харесва с по-голям (ако е както ти казваш) и т. н.

Тема Re: Има ли значение размерътнови [re: curious]  
Автор Pocинaнт (препускайки)
Публикувано09.05.02 14:47

За мен специално размерът на мъжкият полов член е от голямо значение...
големината е правопропорционална на удоволствието, което се изпитва по време на половия акт.Самото триене ,което се осъществява е невероятно...
Не мисля да повтарям гореизложилият се "писар" ,но наистина това е критерий за мъжеството на силния пол...това създава голямо самочувствие в него

Тема Re: Има ли значение размерътнови [re: Pocинaнт]  
Автор Drmr (глупак)
Публикувано09.05.02 15:44

мъничка забележка
едно триене не може да е невероятно или поне така си мисля
айде помисли си и ти

Тема Re: Има ли значение размерътнови [re: curious]  
Автор Melissa (непознат )
Публикувано09.05.02 16:11

"Размера няма значение, само честотата е важна" - помните ли я тая реклама?
Ноооо размера има значение - според мен и мои приятелки, само че не като дължина, а съм забелязала че мъжете точно на дължина си ги мерите.
Дебелината е важна!!! Какво ми пука че му е 25 или 30см като не мога да ги усетя вътре в мен /смея да твърдя че никак не съм широка/....
А най-най-важното е все пак да е твърд

Тема Re: Има ли значение размерътнови [re: Pocинaнт]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано09.05.02 16:50

haha

но наистина това е критерий за мъжеството на силния пол...това създава голямо самочувствие в него

za nyakoi kompleksar tva moje i da vaji... sled kato ne moje da pridobie samochuvstvie po drug nachin...

Just a genius

Тема Re: Има ли значение размерътнови [re: Melissa]  
Автор NikiHusban (м-р консултант)
Публикувано09.05.02 17:07

Ако връткате и двамата, много добре се усеща

Следователно майсторлъка има значение...

Е не че си правя реклама, ама може да опиташ :0

NikiHusban,
Знам и мога, но и ще се науча ...

Тема Re: Има ли значение размерътнови [re: Drmr]  
Автор Pocинaнт (препускайки)
Публикувано09.05.02 17:42

мило глупаче,думите са безсилни пред усещането..така или иначе ти като мъж не можеш да знаеш как аз чувствам в себе си голям мъжки полов член..
в крайна сметка да се търси удоволствието индивидуално...

Тема Re: Има ли значение размерътнови [re: NikiHusban]  
Автор Melissa (тайнствена)
Публикувано09.05.02 18:25

За майсторлъка много си прав, но нали обсъждаме големината в момента....
А ти от тия отраканите майстори на спорта ли си?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.