|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Има ли значение размерът
|
|
Автор |
curious (непознат
) |
Публикувано | 08.05.02 23:27 |
|
Нали си говорим за секс, ето една стара, стара тема, с която поне аз не съм съвсем наясно все още. Какво значение има за удоволствието, което изпитва жената, размерите на пениса. По книгите пише, че няма значение, но в същото време постоянно се спрягат разни мъже с огромни пишки и това се изтъква като страхотно качество, не можеш да се отървеш от рекламата "ENLARGE YOUR PENIS!" и т. н. Така че нека жените да кажат - има ли значение и защо има, ако има, или защо няма, ако няма. Ако можете да избирате, какво бихте предпочели; има ли жени, които предпочитат мъже с малък пенис.
Това е любопитно за всички мъже, повечето се вълнуват от този въпрос, особено по-младите.
| |
|
kojto go nqma (myja ili negovata partnjorka ) kazwa 4e nqma zna4enie no tova e samo prividno... Myja vinagi iska da ima zashtoto taka e po -moshten seksualno a i jenite iskat zashtoto si me4taqt za golemi 4lenove:)
kato imash golqm ti kazvat : oo kolko ti e golqm 4lena , a ako imash malyk nikoq ne ti kazwa OOOO kolko ti e malyk 4lena:)
Posetete http://mistermeth.hit.bg - ringtones za vodeshtite marki telefoni ! Редактирано от mistermeth на 09.05.02 00:20.
| |
Тема
|
Re: 4e ima q..... ti kak mislish:)
[re: mistermeth]
|
|
Автор |
curious (непознат
) |
Публикувано | 09.05.02 10:21 |
|
Нека жените да кажат, бе човек, така ще по-автентично. Все трябва да има жени в този клуб. И нека да обяснят по-обстойно - защо им харесва с по-голям (ако е както ти казваш) и т. н.

| |
Тема
|
Re: Има ли значение размерът
[re: curious]
|
|
Автор |
Pocинaнт (препускайки) |
Публикувано | 09.05.02 14:47 |
|
За мен специално размерът на мъжкият полов член е от голямо значение...
големината е правопропорционална на удоволствието, което се изпитва по време на половия акт.Самото триене ,което се осъществява е невероятно...
Не мисля да повтарям гореизложилият се "писар" ,но наистина това е критерий за мъжеството на силния пол...това създава голямо самочувствие в него
| |
Тема
|
[re: Pocинaнт]
|
|
Автор |
Drmr (глупак) |
Публикувано | 09.05.02 15:44 |
|
мъничка забележка
едно триене не може да е невероятно или поне така си мисля
айде помисли си и ти
| |
Тема
|
[re: curious]
|
|
Автор |
Melissa (непознат
) |
Публикувано | 09.05.02 16:11 |
|
"Размера няма значение, само честотата е важна" - помните ли я тая реклама?
Ноооо размера има значение - според мен и мои приятелки, само че не като дължина, а съм забелязала че мъжете точно на дължина си ги мерите.
Дебелината е важна!!! Какво ми пука че му е 25 или 30см като не мога да ги усетя вътре в мен /смея да твърдя че никак не съм широка/....
А най-най-важното е все пак да е твърд
| |
Тема
|
[re: Pocинaнт]
|
|
Автор |
Blake (извънземен) |
Публикувано | 09.05.02 16:50 |
|
haha
но наистина това е критерий за мъжеството на силния пол...това създава голямо самочувствие в него
za nyakoi kompleksar tva moje i da vaji... sled kato ne moje da pridobie samochuvstvie po drug nachin...
Just a genius
| |
Тема
|
[re: Melissa]
|
|
Автор |
NikiHusban (м-р консултант) |
Публикувано | 09.05.02 17:07 |
|
Ако връткате и двамата, много добре се усеща
Следователно майсторлъка има значение...
Е не че си правя реклама, ама може да опиташ :0
NikiHusban,
Знам и мога, но и ще се науча ...
| |
Тема
|
[re: Drmr]
|
|
Автор |
Pocинaнт (препускайки) |
Публикувано | 09.05.02 17:42 |
|
мило глупаче,думите са безсилни пред усещането..така или иначе ти като мъж не можеш да знаеш как аз чувствам в себе си голям мъжки полов член..
в крайна сметка да се търси удоволствието индивидуално...
| |
|
За майсторлъка много си прав, но нали обсъждаме големината в момента....
А ти от тия отраканите майстори на спорта ли си?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|