|
Тема
|
КУПОН НА КЛУБОВЕ "ГОВОРИМ СИ ЗА СЕКС" И "ЛЮБОВ"
|
|
Автор |
Dakota (отверт) |
Публикувано | 23.04.02 10:37 |
|
Нека всеки който реши да дойде да пусне по един постинг "Да аз идвам" или нещо от сорта. И нека да е не по-късно от сряда, четвъртък за да можем да се ориентираме в бройката и да запазим места.
Понеже нещо не съм в творческо настроение ви paste-вам постинга на Ангел:
Нека да прекараме една незабравима вечер, под звездите в полите на Рила, да спретнем един хубав огън, да пием бяло или червено вино да свирим на китари и да пеем. Ако някой иска да танцува блусче или нещо по-разкършено...ще му намерим подходящ терен. Нека да се откъснем поне за малко от хаоса на големия град и да усетим романтиката на природата, чистият въздух и повишеното ниво на любовта.
Току що поръчах три тона звезди и една ясна луна, червено вино и много страст. Нали съм Ангел та дедо Господ ме чу...така че всичко е уредено! Ако имате некви специални поръчки и изисквания казвайте докато Господ е онлайн!
Дата на провеждане: 27-28 април (тази събота и неделя)
-----------------
Място на провеждане: Паничище - хотел Бор (южно от София до град Сапарева Баня)
-----------------
Цена на нощувката: 6лв. стаите са двойки, има тройка и два апартамента. Всяка стая има собствен санитарен възел - баня. Условията в хотела, не са перфектни, но нали все пак отиваме заради купона и ефтинийката
-----------------
Храна: аз лично ще разчитам на ресторанта към хотела, предлагат всичко и то на добри цени. Единствено ще си нося специално бяло вино, може и червено и сандвичи за предиобяда и обяда на съботния ден. Предполагам че при скромна консумация ще ви стигнат 10лв Има ресторант и бар.
-----------------
Транспорт: За тези които ще пътуват със мен, изходният пункт е автогара Овча купел - София.ТОЧНИЯ ЧАС НА ТРЪГВАНЕ Е 8.50 ОТ АВТОГАРА ОВЧА КУПЕЛ . Пътуваме с автобус до Дупница и там на място решаваме как да продължим (дали с микробус направо до Паничище или с автобус до Сапарева баня и от там с такси - което е ефтино).За останалите които ще пътуват със собствен транспорт, направо във хотел Бор, за да не се разминем и да не се изчакваме. Цената на транспорта от София до Паничище е около 6-7лв. в едната посока в зависимост от типът транспорт.
----------------
Дрехи и обличане: Хубаво е да носите здрави маратонки или обувки, дебел пуловер, удобни дънки или нещо спортно, зимно яке и нещо лекичко тениска или нещо подобно, ако през денят е топло. ТАМ НОЩНО ВРЕМЕ СТАВА ДОСТА СТУДЕНО!
----------------
Това е за което се сещам на първо време, ако имате други въпроси, ще ви отговарям тук а не в постинг под вашия, за да може всеки да разбере ситематизирано отговорът на вашите въпроси.
И ще добавя към , че в околността не се намират аптеки или секс шопове (само шопи има бая), така че се зареждайте от тук.
P.S.: Ние май се мерихме с Ангел, ама чак пък 191...е може може...
"Животът е това, което се случва с нас, докато правителството си прави реформата."
| |
|
Idwam
| |
Тема
|
Re: КУПОН НА КЛУБОВЕ "ГОВОРИМ СИ ЗА СЕКС" И "ЛЮБОВ"
[re: Dakota]
|
|
Автор |
mat-mv (непознат) |
Публикувано | 24.04.02 15:34 |
|
az idvam
| |
|
някакъв телефон на хотела, или твой тел (на бележка) или пък на Ангел.. щото аз съм на училище в Събота и Неделя, но мога да кажем да изпусна неделята и да се появя в събота някъде следобяда, но да имам ориентация къде сте..
| |
|
+359 88 410515
+359 707 2385
Собственикът се казва Любомир Соколов!

| |
Тема
|
|
|
Автор |
.hero,. (ВЕЛИКИЯТ) |
Публикувано | 25.04.02 22:40 |
|
i az shte doida,nakude ste bez mene.
shte ma poznaete po golemija chep.
hero
veni,vidi,vici
| |
|
Понеже съм на училище в събота.. ще пътувам някъде към ранния следобяд. С кола съм и ако някой ще ходи по това време да ми се обади.. места има бол 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
medusa (Мамино Меде) |
Публикувано | 26.04.02 15:04 |
|
Мед и тук казва, че ще дойде.
| |
|
Ок е като резервен вариант за закъснелите.
На мен ми се искаше да отидем до Скакавишкия водопад в събота, но ще видим.
"Животът е това, което се случва с нас, докато правителството си прави реформата."
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Spidercho (Entusiast) |
Публикувано | 28.04.02 19:13 |
|
Благодаря на всички за готиния купон!