Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:19 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Къв ти е проблема пък на теб:)))))))нови [re: XeXeXe]  
Автор Laugh®Модератор (тцупличка хех:))
Публикувано20.02.02 12:16

ами ако си попаднал на някоя девица- то е ясно че девойката очаква по сериозни намерения-
ако си попаднал на някоя девойка която очаква предложение за брак и иска така да се задоми- да почувства "сигурността"- то е ясно че ще ти прави проблеми-
ето защо внимавай с избора трябва да попадаш на точните жени- да ги сканираш с поглед:)) направо-

е сега няма пък да си говориме за мъжките реакции- как се комплексират само като им кажеш - еее пич ти си върха дай да се позабавляваме- само
или пък я дай да се вдигнеме някъде за седмица по белия свят- те веднага почват- аууу личното ми пространство- как ми е трудно така - ит.н- като почнат да реват не е истина-

абе нали знаеш всяко гърне рано или късно си намира похлупака- така че давай смело там с девойката

КУКУРЯК Зеленият цвят успокоява още по-зелените ми очи:))

Тема Re: Къв ти е проблема пък на теб:)))))))нови [re: Laugh®]  
Автор XeXeXe (homme toujours)
Публикувано20.02.02 12:35

abe problema e che powecheto tyrsqt "sigurnost" ...
aman, az sym si mlad i iskam da si jiweq kakto na men mi hareswa i dokolkoto si imam takawa wyzmojnost (a smqtam che si osigurqwam takawa dobre ;)))...
ta aman ot takiwa dewici

a po otnoshenieto na jena da mi naprawi takowa predlojenie ... ami ako e uluchila momenta sled kato az sym q haresal i razbera che i tq me hareswa ... naprawo se wturwam s glawite(glawata) napred ;)))) ne bih se zamisli i az da se prawq na "dewica"... ama do sega ne sym uluchwal takiwa syzdaniq, qwno sa rqdkost ili prosto ne si padat po takiwa kato mene :((

Автор toiajka (korava)
Публикувано20.02.02 12:35

Smeshko, samo kaji koga i kude po belia sviat iskash da skitame i sum na linia - i az iskam da skitam (i si poskitvam de). Niama problemi s lichnoto mi prostranstvo. T.e. govorim za napulno neseriozno skitane, napulno seriozno.

Poniknaha mi zubite - vulkat se subudi

Тема Re: Къв ти е проблема пък на теб:))))))) [re: toiajka]  
Автор XeXeXe (homme toujours)
Публикувано20.02.02 12:45

ami az si skitam i w momenta ...
ne sym w BG, a w edna strana zapochwa s "Fran" i zawyrshwa na "ciq"
xe xe xe
taka che az skitam ... e wqrno i bachkam
ama taka e nai kef

Тема Re: Къв ти е проблема пък на теб:)))))))нови [re: XeXeXe]  
Публикувано20.02.02 12:56

е по принцип трудно е да се съберат две души на едно място- но пък - не губи кураж- нямаш си идея например какво ще ти се случи след 10 минути нали:)))))

Тема Re: Къв ти е проблема пък на теб:)))))))нови [re: toiajka]  
Публикувано20.02.02 12:59

ето го и моя френд - тояжката-
ти така нещо виждам започна да го даваш лежерно- което е твърде добре-
ами в момента не планирам - но по принцип като се затопли малко времето- може да измислиме едно мотаене по белия свят;))))

Автор toiajka (korava)
Публикувано20.02.02 13:03

Smeshko, to samo na niakoi mesta po belia sviat e hladno. Ima i topli. Ako vremeto ti e problema - tova ne e problem.
Pri men primerno e toplo. Ne chak za A/C no si e toplichko.

Тема Re: Къв ти е проблема пък на теб:)))))))нови [re: XeXeXe]  
Публикувано20.02.02 13:03

ако добре разбирам ти се намираш във Франция ли- е ама ти ме изненеадваш- как така френските жени ще ти правят такива запитвания и ще говорят за сериозно намерения- недей така ако в света има любовчийска страна- то това е Франция - може и да не вярваш обаче и индийците са големи палавници- с тези кама сутри- с тези упражнения-
както и да е - аз съм имала един познат от тази страна е верно бяхме в щатите- но пък той непрекъснато ми казваше- тази вечер правих много хубава любов с жена- ми- тази вечер- пак- тази вечер и така- и един ден го гледам нещо тъжен- абе викам кво става сега с любовта- и той- е- ама ние направихме бебето- и вече няма любов:)))))
какво да правиш религии разни- цености различни

Тема Re: Къв ти е проблема пък на теб:)))))))нови [re: toiajka]  
Публикувано20.02.02 13:06

я виж ти- още една изненеад- само не ми казвай че си на някой остров и им ковеш програмните продукти в момента-:))))
ако това е така- направо както имам 36 дена отпуска- познай какво ще стане- :)))))
споко- аз всъщност се пека само по бикини- за да може гърдите ми да си почиват:)))))

Автор toiajka (korava)
Публикувано20.02.02 13:18

Kato gledam na kude otiva rabotata s poznavaneto na edno i drugo, mai da preminem na chastni belejki, che toku vij stanalo mnogo gusto naseleno po plaja. Puk i to mestata v samoleta sa susto ogranicheni

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.