Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:50 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема S dvama ednovremennoнови  
Автор toiajka (tvurda)
Публикувано09.02.02 13:21

Ima li tuk predstavitelki na jenskia pol, deto sa go pravili s dvama (ili poveche) ednovremenno? Kakvo ste kajete po vuprosa? A kare?

Ste izkarame niakak i tozi jivot, posle ste vidim

Тема Re: S dvama ednovremennoнови [re: toiajka]  
Автор sunrise (ветеран)
Публикувано09.02.02 15:57

Амиии..... за сега- не. Но съм чувала, че било страхотно вълнуващо.

:) от мен

carpe diem... noctumque

Тема Re: S dvama ednovremennoнови [re: sunrise]  
Автор Brass (Band-it)
Публикувано09.02.02 16:07

Abe vav vseki sluchai izliza po evtino shtoto ako edin muj e s dve macki triabva neprekasnato da si smenia prezervativite osobeno ako gi reduva po chesto.

A inache na tez deto sa probvali mai im se shte pak.

Автор toiajka (tvurda)
Публикувано09.02.02 23:34

Sinrise, opitai. Ot opita mi do sega sum s vpechatlenieto, che na vsichki gadjeta, koito sa go pravili s men i moi priatel ednovremenno, mnogo im haresva i go tursiat pak. Predpolagam, nai-golemia plus za momichencata e che imat nonstop vnimanie ot razlichni strani. Ne govoria za ednovremenno napuvane v putarankata i zadnia dvor - nito edno ot momichetata ne moja da go napravi (povecheto iskaha da opitat), tova ne e problem.

Az ochakvah poveche interes kum tazi tema, no iavno klubarkite imat malko opit v takiva igri.

Тема Re: S dvama ednovremennoнови [re: Brass]  
Автор toiajka (tvurda)
Публикувано09.02.02 23:36

Brass, az govoreh za edno momichence s dvama muje. Za obratnoto, ne znam dali e po skupo ili po eftino, no si struva absolutno. S dve momicheta e strahoten kef. Samo e malko izmoritelno

Автор Meme lndiankata (treva zelena)
Публикувано09.02.02 23:57

E, vse moje da se poiavi niakoia s opit.
Az ne sam probvala zasega, ama sigurno si struva da se opita.
Abe shtoto sam dobra shte vzema da probvam i da se izkaja po vaprosa.

Sledva prodaljenie....

Тема Re: S dvama ednovremennoнови [re: Meme lndiankata]  
Автор toiajka (tvurda)
Публикувано10.02.02 00:12

Meme, chakam s neturpenie produljenieto.

Автор sunrise (ветеран)
Публикувано10.02.02 02:13

Ако се отдаде възможност може и да опитам, въпреки, че повечето мъже предпочитат да са без конкуренция и ако е тройка, то моля с още една жена. Мисля, че това с вниманието е най- вече вълнуващото. А това с теб и приятеля ти няма да го приемам като предложение
НО когато опитам непременно ще споделя опита си с подробности!

:) от мен

carpe diem... noctumque

Автор tottenham (Hotspur)
Публикувано10.02.02 05:01

Ако е повече от каре,има опастност някой да не го забележат и да скучае

Прави каквото трябва пък да става каквото ще

Автор toiajka (tvurda)
Публикувано10.02.02 14:16

Sunrise, az propusnah da kaja edno-dve mnogo majni nesta. (podseti me kato kaza za konkurenciata). (1) Ne go pravi s muja si (postoiannia si priatel) - niama da stane, dori ti i toi da imate nai-dobri namerenia (i da ste mnogo lubopitni i sugurni v sebe si). (2) Ako nikoga ne si probvala, zapochni ot kare - po-lesno e (tam moje i s mujati (postoiannia ti priatel). Ako prez kareto minesh ok i ti haresa, moje da opitah 3ka, no ako ne ti haresa ne opitvai. Mnogo zavisi ot tova kak si nastroena. Ako osnovnata ti idea e ti da se chustvuvash max dobre (troikata ste ti vzeme akula), ako celta ti e da zadovolish max partniora si, niama da mojesh. Prosto ne mojesh da otdelish ednovremenno vnimanie na dvamata, no moje da konsumirash ot dvamata zaedno. (mujete obache, ne se pritesniavat mnogo ot tova (obiknoveno) )

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.