|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
можете ли да ми дадете съвет?
|
|
Автор |
liubopitna (непознат) |
Публикувано | 14.10.01 22:44 |
|
Чувствам се много странно и имам питане за помощ. Правих секс с мъж на около 40. Май повече, но това не е май най-важното. Обаче се получава засечка - тамън го вдигне и нещо стане и падне пак. Опитах какви ли не приоми, обаче това си и остана положението. Дори му разправях фантазии - къде истински, къде нещо екзотично дето ми се е случвало, къде в момента си измислях. Дайте съвет - какво още мога да направя, че да му доставя удоволствие със секса. А иначе - безкрайно нежен, невероятни ръце и страхотно прави френска любов. Аз определено се чувствам задоволена. Проблема е, че не съм сигурна доколко той е останал доволен от липсата на т.нар. чукане.
| |
|
може нещо да го притеснява,или да е уморен,така че опитай се тактично да разбереш,и трябва пълно спокойствие,без никакви смущаващи фактори в такива случаи
| |
Тема
|
Re: можете ли да ми дадете съвет?
[re: Пeтъp_]
|
|
Автор |
liubopitna (непознат) |
Публикувано | 14.10.01 23:27 |
|
.... аз бих се опитала да му кажа и да не пие толкова много, но се притеснявам, да не ме разбере като навлизане в личната му територия. А ми се иска - все пак правим секс, за да ни бъде добре и на двамата. И това явно се вижда от отношението му към мен. В смисъл не става въпрос да достави удоволствие на себе си - определено усещам желанието му да го доставя и на мен.
| |
|
....iavno se pritesniava neshto....i az poniakoga sym taka......
moje da e ot alkohola
| |
Тема
|
[re: liubopitna]
|
|
Автор |
JoRo_ (122881784) |
Публикувано | 14.10.01 23:48 |
|
Ми той да изпие 4-5 водки и да се надява да му стане
Според мен на въпросния мъж му е хубаво дори и без да свършва.... е не е като пълна програма ама но щом иска пак ...
| |
|
алкохола помага да се държи оная работа изправена по-дълго и да свършва по-бавно,но при честа употреба ефекта е обратен
| |
|
Отговарям: Такива маже като него има много.
Начина е да си вземе виагра и да получи трайна ерекция.
Това е разрешението.
Каквито и фантазий да разправяш няма смисъл...не помагат при хора с такива трайни проблеми.
То за това има и умни хора химици и лекари които са измислили решението на проблема а именно виаграта.
Кой знае колко часа труд са хвърлили докато изобретят това чудодейно хапче.
Това е разрешението...
всички права запазени
| |
|
И аз бях с един такъв преди време.. Да не е същия? Ако е той, просто му трябва време.
| |
Тема
|
[re: Пaтилa]
|
|
Автор |
liubopitna (непознат) |
Публикувано | 15.10.01 00:18 |
|
ми то, ако само един такъв мъж има на тоя свят, то всички други жени освен теб и мен, трябва да са много щастливи
| |
|
остава да разбера дали проблема е траен, дали е от алкохола или от умората.
а как би могло да се каже тактично на мъж - бе пич, дай да видим как може да оправим тая работа с ерекцията ти? май не става така нали? и още нещо - аз не съм му съпругата .... трудна работа нали?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|