Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:21 15.11.24 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема можете ли да ми дадете съвет?нови  
Автор liubopitna (непознат)
Публикувано14.10.01 22:44

Чувствам се много странно и имам питане за помощ. Правих секс с мъж на около 40. Май повече, но това не е май най-важното. Обаче се получава засечка - тамън го вдигне и нещо стане и падне пак. Опитах какви ли не приоми, обаче това си и остана положението. Дори му разправях фантазии - къде истински, къде нещо екзотично дето ми се е случвало, къде в момента си измислях. Дайте съвет - какво още мога да направя, че да му доставя удоволствие със секса. А иначе - безкрайно нежен, невероятни ръце и страхотно прави френска любов. Аз определено се чувствам задоволена. Проблема е, че не съм сигурна доколко той е останал доволен от липсата на т.нар. чукане.

Тема Re: можете ли да ми дадете съвет?нови [re: liubopitna]  
Автор Пeтъp_ ()
Публикувано14.10.01 23:02

може нещо да го притеснява,или да е уморен,така че опитай се тактично да разбереш,и трябва пълно спокойствие,без никакви смущаващи фактори в такива случаи

Тема Re: можете ли да ми дадете съвет?нови [re: Пeтъp_]  
Публикувано14.10.01 23:27

.... аз бих се опитала да му кажа и да не пие толкова много, но се притеснявам, да не ме разбере като навлизане в личната му територия. А ми се иска - все пак правим секс, за да ни бъде добре и на двамата. И това явно се вижда от отношението му към мен. В смисъл не става въпрос да достави удоволствие на себе си - определено усещам желанието му да го доставя и на мен.

Тема Re: можете ли да ми дадете съвет? [re: liubopitna]  
Автор Evil Brother (BAD*AZZ)
Публикувано14.10.01 23:43

....iavno se pritesniava neshto....i az poniakoga sym taka......
moje da e ot alkohola

Автор JoRo_ (122881784)
Публикувано14.10.01 23:48

Ми той да изпие 4-5 водки и да се надява да му стане
Според мен на въпросния мъж му е хубаво дори и без да свършва.... е не е като пълна програма ама но щом иска пак ...

Автор Пeтъp_ ()
Публикувано14.10.01 23:55

алкохола помага да се държи оная работа изправена по-дълго и да свършва по-бавно,но при честа употреба ефекта е обратен

Автор one.two.three_kid (чистоплътен)
Публикувано15.10.01 00:10

Отговарям: Такива маже като него има много.
Начина е да си вземе виагра и да получи трайна ерекция.
Това е разрешението.
Каквито и фантазий да разправяш няма смисъл...не помагат при хора с такива трайни проблеми.
То за това има и умни хора химици и лекари които са измислили решението на проблема а именно виаграта.
Кой знае колко часа труд са хвърлили докато изобретят това чудодейно хапче.
Това е разрешението...

всички права запазени

Автор Пaтилa ()
Публикувано15.10.01 00:12

И аз бях с един такъв преди време.. Да не е същия? Ако е той, просто му трябва време.

Тема Re: можете ли да ми дадете съвет?нови [re: Пaтилa]  
Публикувано15.10.01 00:18

ми то, ако само един такъв мъж има на тоя свят, то всички други жени освен теб и мен, трябва да са много щастливи

Тема Re: можете ли да ми дадете съвет?нови [re: one.two.three_kid]  
Публикувано15.10.01 00:20

остава да разбера дали проблема е траен, дали е от алкохола или от умората.
а как би могло да се каже тактично на мъж - бе пич, дай да видим как може да оправим тая работа с ерекцията ти? май не става така нали? и още нещо - аз не съм му съпругата .... трудна работа нали?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.