|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Жената, която е кръгла нула в леглото...
|
|
Автор |
The Secret Lover (Изверг) |
Публикувано | 15.08.01 23:59 |
|
1. Жената която е кръгла нула в леглото, подозира че е такава. Тя се хвърля във водата в последния момент. Преди това все иска да ходи на ресторант, на кино, на дискотека... Освен, че няма да изпитате удоволствие, ще ви струва доста скъпо.
2. Съблича се набързо в края на леглото или скорострелно навлича някой стар пеньоар в банята. Не очаквайте от нея съблазнителен стриптийз ала Ким Бейсинджър!
3. Предпочита действието да се развие под завивката, и то в пълен мрак. Сбогом асансьори, паркове и телефонни кабини!
4. На кръглата нула все и е студено. Тя е напрегната и сдървена.
5. Тъкмо решавате да я целунете страстно, и тя забива остри зъби в устните ви.
6. Не знае как да слага презерватив. Отгоре на всичко гледа с отвращение гордата ви мъжественост.
7. Много е суха. Имате чувството, че сте си го заврели в острилка.
8. Предпочита мисионерската поза, гледа ви с бялото на очите си и търпеливо чака мъките и да свършат.
9. Симулира грубо и левашката.
10. Не искайте от нея нищо по-особено, или ще ви откаже или ще ви осакати!
11. После бързо тича да се мие в банята като че, ли сте осквернили свещеното и тяло с хормоналните си излияния.
Използвайте момента за да се измъкнете !
Какво Вие бихте допълнили към горенаписаното?
Какво мога да добавя...
Чакай първо да се освестя, па тогава да ти отговоря.
Просто нямам думи....
Мисля, че няма какво да се добави.
Кръглата нула си е кръгла! Какво да я правиш?!
Но все пак може би тряба да се погледне по-надълбоко в нещата.
На тая жена нещо и има за да е такава, нали? Нещата сигурно са по-дълбоки. Абе май тия размишления не са за мен...
| |
|
Някои жени не харесват тялото си,за това реагират така.Харесват секса,но страдат от комплекс,че ще ги наранят....да-така е.
| |
|
"Няма фригидни жени, има само непохватни мъже" - цитат от книгата на Д-р Шнабл, З., "Жената и мъжът интимно".
Всъщност прочети цялата книга - ще ти е от полза.
Откажеш ли се от мечтите си - умираш! Редактирано от Hecpaмeжливka на 16.08.01 09:17.
| |
|
с по детски непохватни (и наивни в доброжелателността си) интерпретации на китайски мъдрости, тези работи не стават.
За съжаление, наистина има и жени, и мъже, които,
когато са фи правили,
са изпуснали да им сложат сексуалните центрове.
Не че не може "нещо" да се прави & направи с повече или по-малко кански усилия, ама - защо?
~*~
_______
| |
|
Защото не е естествено, има някаква причина за да е така. Това е все едно бебето да няма смукателен рефлекс като се роди.
Защото ако обичаш този човек ти ще направиш всичко, което зависи от теб, за да му помогнеш. Ако не го обичаш, ако си с него само заради секса най-лесно е да обявиш: "Той/тя е фригиден/на, не ме задоволява, дърво е и т.н.". А по този начин можеш да си сигурен, че ще унищожиш у този човек чувствата, които има към теб.
Заключение:
Ако си с човек, когото обичаш ще го предразположиш, ще намериш причините, ще бъдеш безкрайно нежен, ще извоюваш доверието му, ще направиш ВСИЧКО, което зависи от теб, за да се отпусне, да преодолее задръжките и страховете си и ще опитваш отново и отново, докато се получи и всичко стане прекрасно и за двамата.
Ако си с някого само заради секса и не те задоволява ще си намериш някой друг, няма дори да се опиташ да го разбереш.
Е, сам решавай за себе си има ли смисъл да полагаш усилия или не. Във всеки случай, ако някоя жена ти каже, че не я задоволяваш можеш да си сигурен, че не те обича.
Откажеш ли се от мечтите си - умираш!
| |
|
преживял с момиче просто спри да пишеш и се замисли понеже некадърния любовник явно си ти.....
Една жена може да е богиня в леглото с един и левачка с друг. И това не я прави нито кръгла нула нито пък това което описваш...
Незнам защо ама ми се струва че едва ли си на повече от 20-22 години по разсъжденията...
| |
|
се храни по същия начин по който се и ... предоставя за сношение,
тя не разбира удоволствието,
не разбира насладата,
трудно разбира цветовете и цветните хора,
не разбира много добре какво е любов,
макар да много наясно, какво е дълг и логика.
Избягвам тези жени.
Елиминирам ги дори от кръга на своите познати.
~*~
_______
| |
Тема
|
Звучи добре на думи, но, опасявам се, ралността е
[re: Hecpaмeжливka]
|
|
Автор |
dePhil (--=<@>=--) |
Публикувано | 16.08.01 11:22 |
|
малко по-различна. И доста по- ... тъжна.
По същия начин, както и широко разпространеното вярване, че, всъщност, всички хора дълбоко в себе си са добри.
Но те не са. И това е естествено, независимо дали е тъжно/лошо/неразбираемо в нечии очи.
И фактът, че този, дето в момента ти е опрял ножа в гърлото, би могъл, ако животът му се бе стекъл другояче в момента да е преродената Майка Тереза е книжно-романтичен, но на гърлото ти никак няма да му помогне, нали.
Защо отплеснах темата - сексуалността и стойностното светоусещане за света са общо-взето паралелни - колко време би могла да посветиш на един мъж, който освен, че е склонен да го вдига не по-често от веднъж-два пъти месечно, е съвсем, ама съвсем, ампутиран от идеята, че сексът освен функционално механично-освобождаващо физиологическо действие е и удоволствие. Който не може да усети своето тяло, камо ли да усети и докосне струните на твоето. Би ли могла да предадеш на далтониста нюансите на пурпура. И колко врем би могла да вървиш срещу себе си и своите желания (и нужда от равностойна взаимност).
И в заключение - хайде да си го кажем направо - аз мога да пожелая една жена само заради въшността й, но за да я заобичам ми е необходимо и определено количество "родство" на душите и идеите.
А, някак си, така се получава, че това родство просто изключва тукдискутирания типаж.
И не мисля, че при теб е много по различно?
~*~
_______
| |
|
съм съгласна с теб
Откажеш ли се от мечтите си - умираш!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|