Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:17 10.11.24 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема За последно и повече няманови  
Автор Гpaxчe (вариво)
Публикувано04.06.01 16:30

да задавам такива въпроси, ама не мога да спя когато има нещо дето ми се струва невярно и нечестно.
Така сме ние от зодия "Кантар".
Та, по същество.
Тук много често и в различни теми забелязвам голяма реклама на аналния секс. Колко бил хубав, как не бил никак, ама никак вреден. Какъв кеф, какво изживяване, какво чудо на природата ...
и чета аз чета и ме спохождат едни странни чуденки. защо всички тези представители на силния пол, които с толкова патос пишат по въпроса никак не склонни да го опитат върху себе си. Нали е безопасно? Приятно? Естествено. А пък и каква разлика - и мъжете и жените отзад имат еднакво конструирана дупка.
Много се чудя. Как така стана сега? Значи за нас жените е ПЪРФЕКТ да ни оправят отзад и няма ГРАМ проблем а уважаемите колеги мъже, дето притежават същите г-ве като нашите ... нещооо... амиии... ох... еееее... аа... ни стаа...
Много се чудя, чесна дума и ме обземат едни съмнеееенияяя в нечия искреност, едни такива черни подозренияяяяяя...
хайде, споделете по въпроса

The Green Bean ;-)

Тема Re: За последно и повече няманови [re: Гpaxчe]  
Автор ФЮT (дяволче)
Публикувано04.06.01 16:58

И аз така много съм се питала и много мъже съм питала и всичките до един ми казват, че това не е като при жените(въпреки, че въпросната физиология е еднаква, както обясни авторката)... психологическа някаква работа имало и дума не можело да става първо те да пробват пък после на мене

Тема Re: За последно и повече няманови [re: ФЮT]  
Автор kanila (дух)
Публикувано04.06.01 17:09

С какво ще чукате там дами? Идеята е да е приятно и на двамата.

Lo there do I see the line of my people, back to the beginning.

Тема Re: За последно и повече няманови [re: kanila]  
Автор ФЮT (дяволче)
Публикувано04.06.01 17:12

Живеем в напреднал технологичен век и ти се чудиш "с какво"?
На нас ще ни е приятно, ако на мъжа му е приятно, не се безпокой :-)))

Автор ironside ()
Публикувано04.06.01 17:14

Гледай сега, определено има психологически момент. Може би от това, че гейовете правят такива работи, или от това, че мъжко е това, което стърчи, а женско - в което се вкарва стърчащото (и при конекторите на кабели е така)... Но просто си го има психологическият момент, а него го има и при доста жени (когато някой си плъзне пръста към ануса им, се напрягат здраво). А има и доста мъже, на които им е много приятно да си играят със задника им, докато правят секс (аз, да си призная чистосърдечно, не съм от тях), и това не означава, че са обратни.

Та така, просто всякакви ги има - както мъже, така и жени.

Тема Re: За последно и повече няманови [re: kanila]  
Автор Гpaxчe (вариво)
Публикувано04.06.01 17:15

до там да опрем - ще се намери! пък и любителите на тройки могат да получат едно "подбутване" от колега ... нали знаеш - желание да има, начин се намира.
Въпросът ми е май риторичен...

The Green Bean ;-)

Автор Pantarey ()
Публикувано04.06.01 17:17

Прoблемa е стрaшен. Дa ти прaви впе4aтление, 4е гейoвете нaрaствaт? Koйтo мъж е oпитaл и xoп минaвa в другaтa групa. Зaтoвa пoве4етo се пaзят, щoтo кaтo им xaресa кoй ще ви 4у....

Тема Ами значи, грахче,нови [re: Гpaxчe]  
Автор Яceн (дърво)
Публикувано04.06.01 22:01

няма да можеш да спиш изобщо. Щото неизяснени за честността въпроси остават непрекъснато.

Тя, физиологията, е мъничко различна, ама нейсе. Въпрос на желание, а и те, мъжете, не са чак толкова едностранчиви.

...пазете дърветата, не са ваши...

Автор 2O1 (?)
Публикувано05.06.01 09:03

Chakai be grahche ostava da ni predlojish i sami svirki da pochnem da si pravim? V kraina smetka nikoi nikogo ne nasilva takava bi triabvalo da e prezumtsiata Moje da ti zvuchi tipichno mqjko, zadrqsteno, konservativno i tn. ama az zadnika si go ne davam Takiva sme pqk i vie nali za tova ni haresvate

Тема Re: За последно и повече няманови [re: 2O1]  
Автор Гpaxчe (вариво)
Публикувано05.06.01 09:35

виж сега. презумцията да напиша всичко това е именно такава - и аз задника си не го давам, и считам да отвратително някой да се опитва да м убеди, че е хубаво нещо, което той никога не бил направил ...
нека поне едно место в тялото да си остане наше собствено - ей така за разнообразие. дали ще го преживеете някак си?
айде просто да престанете да хвалите нещо, за което дори нямате представа. все едно педал да рекламира шпаклите ... за какво изобщо си говорим.

The Green Bean ;-)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.