Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:31 06.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Troika!!!нови  
Автор Vasilen (некъв)
Публикувано12.04.01 14:40

Temata kojato me zapozna /makar i virtualno/ sus Siatul beshe troikite dvama muje edna jena.
Mnogo mi se iska da obmenja mnenie s njakogo.
Az lichno mnogo si padam po troikite haresva mi da gledam i da uchastvam. Sushto i chetvorkite, no tova e edna druga tema kojato sushto bih obsudil.
Kakvo shte kajete za ijivjavaneto da vijdate kak gadjeto vi /jena vi/ se chuka s drug /ima opisana edna sluchka v sekziata incest/
i da se vkluchite.Dvamata da ja chukate ednovremenno i da ja vijdate kak se kefi... i taka natatuk, tuk shte ostavja razvitieto na tezi koito se vkluchat!
Njakoi pravil li go e i kak se e chuvstvcal?
Haresa li vi ili revnuvahte ...
Shte vi izdam taina, az ne revnuvah

Ne njama nali najam da se ichrevjavame v tozi klub...
Pishete obeshtavam da otgovorja na vseki !

Тема Само така!!!нови [re: Vasilen]  
Автор CиaтълМодератор (събеседник)
Публикувано12.04.01 16:23

Ето една тема, която и мене много ме интригува, възбужда и ... абе с една дума - кефи ме. Я сега да видим кой се притеснява ;-)))

Тема Re: Troika!!!нови [re: Vasilen]  
АвторAlien (Нерегистриран)
Публикувано12.04.01 16:27

Trojkata ne e losho nesto, no na men litchno mi hareswa, trojkata 2jeni + edin maj

Тема Re: Troika!!!нови [re: Vasilen]  
Авторlnna (Нерегистриран)
Публикувано12.04.01 16:32

Maj niama mnogo jelaeshti da spodeliat mnenieto si.
Da - pravila sym go s dvama maze i si beshe trojka vapreki che biahme chetirima.
Biahme se sybrali predi okolo mesec u edna priatelka, nakraia ostanahme az, tq, gadzheto i i oshte niakakyv. Ne beshe planirano - prosto se sluchi. Priiatelkata mi i gadzheto i vzeha da se natiskat i uz na shega da ni praviat striiptiz, vkluchihme se i nie. Priznavam che si biahme pijnali i ne se uchudih mnogo kato vidiah che priatelkata mi smuche chlena ne na gadzheto si a na drugiq. Kakto i da e...tia ima vibrator, izkara go ot niakyde i pochna da se chuka s nego dokato gadzheto i mi go slaga na men. Govoreha mnogo mrysotii i tova me vyzbuzhdashe mnogo. Kazah im che iskam da me chukat i otzad i dvamata me zakleshtiha kato sandvich na divana. Dobre che beshe vibratora ta i M. - priatelkata mi ne ostana na suho, no taka ili inache tia samo gleda otstrani.
Sled tazi vecher se vidiahme vednyzh s neia i vse edno nishto ne se e slucilo.
Bih go napravila otnovo. Chuvstvah se idealno.
Ne se izcherviavam

i ne go smiatam za neshto nenomarlno.
Ami tova e - chao!

Тема Re: Troika!!!нови [re: Alien]  
Автор Vasilen (некъв)
Публикувано12.04.01 16:33

Po prinzip i az haresvam 2 jeni + 1 muj, no pri drugata ima po drug tip izjivjavane ... ne go natrapvam no ako mojesh opitai!
Purvia put kogato go napravihme svurshih okolo 10 puti !!! bez maitap

Тема Re: Troika!!!нови [re: lnna]  
Автор Vasilen (некъв)
Публикувано12.04.01 16:52

Strahotno e che kato jena spodeljash che ti e haresalo!
Mnogo jeni ne smejat da go si go priznajat da ne bi da gi pomisljat za "kurvi" ili tam kakto se izrazjavat stojerite na morala v tova obshtestvo.
Uveren sum che si mnogo osvobodena lichnost, no imam njakolko vuprosa:
S tvoja postojanen partnjor ili suprug bi li go napravila s nego i njakoi drug?
Kak mislish, toi shte se suglasi li?
I kak bi reagiral na izljavlenie kato tova koeto razkazvash che iskash da te chukat i otzad i otpred?

АвторAlien (Нерегистриран)
Публикувано12.04.01 17:10

Inna, mnogo tchenja iskrenite otgowori i ste se radwam powetche hora da spodeljat opita si, pak i az kogato imam wreme ste razkaja kak prawichme trojka s dwe omajeni jeni, beshe welikolepno.

Автор Vasilen (некъв)
Публикувано12.04.01 17:27

Sory, ne sum imal v predvid che njakoi e kazal podobno neshto za teb.
Prosto v obshtestvenata naglasa e takava i az go dadoh za primer.
Izvinjavai che ne sum se izrazil dostatuchno jasno, no puk ot druga strana ti dostatuchno dobre pokazvash che ne se pritesnjavash ot mnenieto na na horata ot koito si s edna krachka pred tajh.
Congratulation!

Тема Re: Troika!!!нови [re: Snaker]  
Автор Vasilen (некъв)
Публикувано12.04.01 17:44

"Razni hora, razni ideali!", beshe kazal edin nash goljam pisatel, koi e toi najam da ti kazvam zashtoto imaiki v predvid romatikata kojato obrisuvash javno si zapoznat s tezi neshta!
Tozi svjat se gradi na tolerantnost i turpimost, da i na obshtestveni normi ... OK , no ne li prekaleno tvurda poziziata ti, opitai se da prosledish mneniata i da se uspokoish che mneniata koito spodeljame tuk ne sa po strashni ot 99 % ot neshtata koito horata misljat, i kaji mi vijdash li opasnost ot degradazia na zjalata obshtestvena postroika vuv nashite mnenia?

Тема Re: Za Inna!!!нови [re: Snaker]  
Автор Vasilen (некъв)
Публикувано12.04.01 17:46

Mnenieto beshe za Inna!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.