|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Excel Test
|
|
Автор |
alexoff ( (_)] .) |
Публикувано | 14.09.05 11:08 |
|
Ето ви едно тестче за познанията ви по Excel
| |
|
А издържалите теста какво получават? 
| |
|
потупване по рамото   
| |
Тема
|
Re: Excel Test
[re: alexoff]
|
|
Автор | girl (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.01.06 10:13 |
|
Почти нищо не разбирам, но би ми било интересно да си проверя скромните знания. А това ще стане ако ми кажеш как точно става това. Благодаря ти
| |
|
Аlexoff мерси за теста, ако имаш дай по-сложен обичам ги тези предизвикателства. Утре ще изпитам подчинените
USER ERROR: replace user and press any key to continue
| |
Тема
|
[re: f(x)]
|
|
Автор |
f(x)dx () |
Публикувано | 24.01.06 09:09 |
|
ами щом обичаш предизвикателствата:
даже и сертификат ти издават, а ако си платиш няколко долара - и на хартия ще ти го разпечатат.
Даже можем да си направим състезание - кой колко е изкарал.
м/у другото, според теб ние с тебе адаши ли сме като се имат предвид никовете или не?
Редактирано от f(x)dx на 24.01.06 09:13.
| |
Тема
|
[re: f(x)dx]
|
|
Автор |
f(x) () |
Публикувано | 24.01.06 19:19 |
|
Ами аз мисля че си ми адаш . А за теста се изложих 53 точки. Срам ще си посипя главата с пепел.
USER ERROR: replace user and press any key to continue.
| |
Тема
|
[re: f(x)]
|
|
Автор |
f(x)dx () |
Публикувано | 25.01.06 08:34 |
|
не се ядосвай, адаш, над pass rate си все пак
пък и имаше някои подвеждащи въпроси
| |
Тема
|
[re: alexoff]
|
|
Автор |
Ebony (Болярка_тъмна) |
Публикувано | 28.01.06 15:02 |
|
Супер, 25 точки, като се има в предвид че аз си мислех, че владея ексел на някъде около 30% от възможностите му, при положение че повечето хора го използват някъде около 5% (бивш шеф изпадна в див ексаз когато разбра, че съществува филтър, а после и пивот тейбъл ), т.е. само за събиране на цифри
Между другото, alexoff, голяма благодарност за таблицата със заплати - направена е така, че човек да може да си я оправи сам и върши чудесна работа, вече трета година си правя заплатите на нея. Освен това не е изпозаключена навсякъде и човек може и да научи нещо ново
| |
Тема
|
[re: Ebony]
|
|
Автор |
alexoff ( (_)] .) |
Публикувано | 28.01.06 15:54 |
|
нарочно не съм я заключвал, за да може всеки да си я промени както му е необходимо, пък и да я заключа, който иска ще намери начин да види кода, има различни софтуери за това, така че няма смисъл.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|