|
Тема
|
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!
|
|
Автор |
UnicaDonna (заядница) |
Публикувано | 24.05.18 20:02 |
|
Мернах че нещо мърда из клуба и реших, че сме НАЙ-ПОДХОДЯЩОТО МЯСТО за поздрав по случай 24 май! Дано прочетете ПОНЕ трима души - ЧЕСТИТО на всички, които наистина уважават българския език, и да сме живи и здрави, защото май малко останахме напоследък!
Честито - с образите от детството ни!
| |
|
Честит 24-май и на теб, Уни! Това е най-хубавият български празник.
П.П. Един човек, който уважава и обича българския език, прочете и ти честити деня на българската просвета и култура и деня на славянската писменост! Да пребъде през вековете езикът ни!
| |
|
Благодаря от сърце и на теб, и на този, който ме поздравява чрез теб!
Голяма конспирация!
| |
|
Голяма конспирация!
Няма конспирация бе, Уни! Аз съм човекът. Понеже си пожелаваш поне трима души да прочетат поздрава, ти казвам, че един (аз), от желаните трима, го прочете. По-принцип не говоря за себе си в 3 л. ед. ч., но трябваше да ти вляза в тона и се получи недоразумение.
| |
|
Аз пък помислих, че някой наднича зад гърба ти и като е прочел, че на таз земя има още някой, който уважава българския език - е решил да го поздрави!
| |
|
Никой не наднича зад гърба ми, макар че едната ми дъщеря (тази, с която живеем заедно) е слушала за теб и знае, че си много грамотна. Смятай се за поздравена от нея, а и от цялото ми семейство. С нея сте една зодия и доста си приличате в някои отношения.
Редактирано от zdravets21 на 25.05.18 23:48.
| |
|
|
|
|