Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:46 05.07.25 
Взаимопомощ
   >> Правопис
*Кратък преглед

Тема Пишеща мaшинaнови  
Автор Tetin77 ()
Публикувано04.05.11 19:18

Здравейте. Попадна ми една пишеща машина, която мисля да ползвам при по-продължително писане, поне ми се уморяват очите от монитора. Обаче машината няма касета и се чудя дали има по книжарниците касети и дали са много видове. Марката на тази машина е Brother AX-310

Редактирано от Tetin77 на 04.05.11 20:13.

Тема Re: Пишеща мaшинaнови [re: Tetin77]  
Автор npubem (:-)
Публикувано05.05.11 14:22

http://www.freckles.bg/bg/store/f_f737bksc_090.html

Опит е името, с което хората наричат грешките си. О.Уайлд

Тема Re: Пишеща мaшинa [re: npubem]  
Автор Tetin77 ()
Публикувано05.05.11 18:51

Благодаря. Ти ме спасяваш. Аз рових доста, но само в някакви чуждестранни сайтове намерих и мислех да се обаждам на разни приятели в чужбина. Че ако сега не си купя някоя и друга касета, в скоро време напълно ще изчезнат от пазара

п.п. Дано да не прекалявам с тъпите въпроси, но ако някой е ползвал ел. машини за писане, може ли да ми каже горе-долу колко страници могат да се изпишат с една касета. За да знам приблизително каква бройка да си купя.

Редактирано от Tetin77 на 05.05.11 18:54.

Тема Re: Пишеща мaшинaнови [re: Tetin77]  
Автор Eдин тип ()
Публикувано15.05.11 17:36

Аз препоръчвам очила с антирефлексни стъкла, независимо дали са с диоптри или не. Работата направо заспива. В краен случай може и слънчеви, но ще виждаш по-тъмно.

Тема Re: Пишеща мaшинaнови [re: Eдин тип]  
Автор Tetin77 ()
Публикувано28.05.11 18:15

Миналата година си купих очила за компютър без диоптри, но нещо не ми помогнаха. Като казваш антирефлекторни стъкла, няма ли да стане направо да си купя едно голямо стъкло, знам че хората си купуват такива стъкла за картините, и да го сложа на монитора.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.