|
Тема
|
Пишеща мaшинa
|
|
Автор |
Tetin77 () |
Публикувано | 04.05.11 19:18 |
|
Здравейте. Попадна ми една пишеща машина, която мисля да ползвам при по-продължително писане, поне ми се уморяват очите от монитора. Обаче машината няма касета и се чудя дали има по книжарниците касети и дали са много видове. Марката на тази машина е Brother AX-310
Редактирано от Tetin77 на 04.05.11 20:13.
| |
|
http://www.freckles.bg/bg/store/f_f737bksc_090.html
Опит е името, с което хората наричат грешките си. О.Уайлд
| |
|
Благодаря. Ти ме спасяваш. Аз рових доста, но само в някакви чуждестранни сайтове намерих и мислех да се обаждам на разни приятели в чужбина. Че ако сега не си купя някоя и друга касета, в скоро време напълно ще изчезнат от пазара
п.п. Дано да не прекалявам с тъпите въпроси, но ако някой е ползвал ел. машини за писане, може ли да ми каже горе-долу колко страници могат да се изпишат с една касета. За да знам приблизително каква бройка да си купя.Редактирано от Tetin77 на 05.05.11 18:54.
| |
|
Аз препоръчвам очила с антирефлексни стъкла, независимо дали са с диоптри или не. Работата направо заспива. В краен случай може и слънчеви, но ще виждаш по-тъмно.
| |
|
Миналата година си купих очила за компютър без диоптри, но нещо не ми помогнаха. Като казваш антирефлекторни стъкла, няма ли да стане направо да си купя едно голямо стъкло, знам че хората си купуват такива стъкла за картините, и да го сложа на монитора.
| |
|
|
|
|