Тема
|
Много съм уплашена!
|
|
Автор | Chupacabra (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.10.00 10:26 |
|
Честно казано,не ме е толкова страх,обаче какво значи да сънуваш този когото харесваш?Или пък по няколко пъти да сънуваш едни и същи места,но различни сънища?!
|
|
Тема
|
Отг: Много си уплашена!
[re: Chupacabra]
|
|
Автор | valsodar (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.10.00 13:21 |
|
Какво чудно виждаш в това отново и отново да сънуваш любим човек? Просто в света на сънищата се опознавате взаимно, при положение че в реалния е по-трудно. Ако си чувала за сънища с продължения (подобно на "Дързост и красота" - 5001 еп.) не би трябвало да се плашиш от това, че посещаваш едно и също място няколко поредни пътя. Просто там има нещо за довършване. Какво е всъщност, би трябвало сама де се досетиш.
|
|
Тема
|
Отг: Много си уплашена!
[re: valsodar]
|
|
Автор | Chupacabra (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.10.00 19:41 |
|
...
|
|
Тема
|
Отг: Много съм уплашена!
|
|
Автор | BOX (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.11.00 16:17 |
|
Бейби,не се връзвай на тези глупости.Сънуваш това което ти е в ежедневието,или това което ти липсва!
|
|
Тема
|
Много
[re: BOX]
|
|
Автор | valsodar (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.11.00 19:27 |
|
Това също е правилен отговор. А, бе що ни се връзваш?
|
|
|
ами на мен веднъж ми се случи да сънувам този когото харесвам......и в реалността останах сама..но зависи много как си го сънувала...т.е.много са важни твоите латентни мисли....виж Фройд-"Тълкуване на сънищата"...или ако искаш пиши/разкажи на адрес:par4e@dir.bg...ще се радвам да ти помогна...
усмивки:пар4ето:)
|
|
|
zasto se strahuvash?tova znachi che go haresvash mnogo,mnogo... kakvo losho ima ,naprotiv hubavo e .zavisi ako e losh san moje da pomislish dali ne e zastrashen ot nesto .pomisli... anerina
|
|
Тема
|
Re: Няма място за плашене
|
|
Автор | Гaтaka (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.02.01 01:35 |
|
Важен е контекста и събитията, които предизвик тези сънища. Сънят е технологията по която се преподрежда подсъзнателната памет. В този процес на преподреждане се интерпретират поредица от по-значими емоционални състояния като много често се задействат функции с прогнозно значение. Ако се притесняваш имаш нужда от психоаналитик.
|
|
Тема
|
Re: Много съм уплашена!
|
|
Автор |
KlD (Лапе(нце)то) |
Публикувано | 24.03.01 00:30 |
|
Rosi - iasnovidstwo
Sofia; NADEJDA 5; bl.538; vh."V";et.6;ap.57
tel.: 366 542
"Хора, не се страхувайте. Страхът убива любовта."
|
|
Тема
|
Re: Много съм уплашена!
|
|
Автор | aaa (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.05.01 21:54 |
|
Pishe vi Rosica SAVOVA (lichna iasnovidka na Ivo KRAMANSKI)
mislia che moga da vi pomogna
Mojete da me namerite na:
tel.:
231-048
e-mail:
Rosiiiii@Yahoo.com
ch_aaa@techno-link.com
Address:
Люлин 3
бл. 322
вх. "Д" - от към училището (33-to) е офис.
всеки ден от 10 30 - 17 30 часа.
|
|