Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:37 18.07.25 
Религия и мистика
   >> Съновник
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема СЪНИЩАТАнови  
Авторизит (Нерегистриран)
Публикувано11.11.00 16:44

По време на сън ние можем да имаме както лоши преживявания,така и хубави.
Поради това трябва да се научим да се събуждаме веднага,когато се готвим да извършим нещо лошо.
Ако можехме да помним нашите сънища по време на дълбок сън,ние бихме били
в състояние да помним и всички свои предишни въплътявания.

Тема Отг: СЪНИЩАТАнови [re: изит]  
Авторvalsodar (Нерегистриран)
Публикувано13.11.00 14:22

Понякога един силен спомен може да изведе до събуждане без да се губи видяното. Част от кошмарите ни са негативни спомени от предишни животи. Обикновенно се лекуват с регресивна хипноза.

Тема Отг: СЪНИЩАТАнови [re: valsodar]  
Публикувано13.11.00 22:32

възможно ли е да осъществим регресивна хипноза..имам предвид,имаш ли желание?

Тема Регресивната хипнозанови [re: изит]  
Публикувано14.11.00 12:18

Повечето занимаващи се с такъв тип хипноза си имат по едно наум, поради рисковете които не са съвсем за пренебрегване.
Напоследък се обръща по-голямо внимание на съзнателния спомен.
По-принцип съм съгласен с идеята ти, стига да открием кадърен човек занимаващ се в тази област.
Другия вариант е да се тръгне по алеята на спомените или да приложа една моя методика или по-скоро умение базираща се до някъде на психометрията. Понякога разговаряйки с даден човек започвам да го виждам в забавен каданс в друга епоха, друг живот и т.н.
Интересното е, че в повечето случаи тяхна внезапна смърт при нещастни обстоятелства се явява повод за безпричинен страх в настоящето към високо, огън, остри предмети и т.н.
Зависи просто от това кой спомен е най-силен в подсъзнателно ниво, който по късно прераства като страх или неприязън в съзнателно.
До скоро Изит. До скоро.

Тема Отг: Регресивната хипнозанови [re: valsodar]  
Публикувано14.11.00 15:30

valsodar,riskovete ne me plashat,ima takiva naistina,no ot moia strana niama problem..
no kude i kak da otkriem takuv chovek?
imash li ideia?

Тема Регресивната хипнозанови [re: изит]  
Публикувано14.11.00 18:13

Преди около десетина години акад. Черноземски е практикувал регресивна хипноза (познавам снаха му), но се е отказал да практикува поради риска от сугестивни увреждания. Доколкото знам в България има психолози посещаващи световни конгреси и семинари по темата (последният за който знам се проведе в Сан Франциско), но колко от тях реално я практикуват - един бог знае. Преди време поддържах връзка с доста психолози и май ще трябва да им поизтупам прахта.
Ще питам моите хора дали може да ме насочат към добър практикуващ психолог, но ме съмнява в нашето законодателство въпросът с евентуалния риск да е уреден и това определено би спънало нещата.
Поразтършувай се и ти, ако можеш пък да видим какво ще излезе. Имам особен афинитет към цялата история, за да засека някои мои спомени по сравнително научен начин.
До скоро.

Тема Отг: valsodar,нови [re: valsodar]  
Авторizit (Нерегистриран)
Публикувано15.11.00 23:56

iskam da ti kaja che niamam takiva poznati..nikakvi
dano uspeem da napravim neshto..nadiavam se mnogo

slunchev pozdrav i ot men

Тема Отг: Регресивната хипнозанови [re: valsodar]  
Публикувано17.11.00 17:44

валсодар,действай....не се услушвай :)))

Тема Да бе, да.нови [re: izit]  
Публикувано17.11.00 19:09

Ей сегичка в събота-неделя.

Тема Отг: Добре,нови [re: valsodar]  
Публикувано18.11.00 12:57

в очакване съм

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.