|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
СЪНИЩАТА
|
|
Автор | изит (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.11.00 16:44 |
|
По време на сън ние можем да имаме както лоши преживявания,така и хубави. Поради това трябва да се научим да се събуждаме веднага,когато се готвим да извършим нещо лошо. Ако можехме да помним нашите сънища по време на дълбок сън,ние бихме били в състояние да помним и всички свои предишни въплътявания.
| |
Тема
|
Отг: СЪНИЩАТА
[re: изит]
|
|
Автор | valsodar (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.11.00 14:22 |
|
Понякога един силен спомен може да изведе до събуждане без да се губи видяното. Част от кошмарите ни са негативни спомени от предишни животи. Обикновенно се лекуват с регресивна хипноза.
| |
Тема
|
Отг: СЪНИЩАТА
[re: valsodar]
|
|
Публикувано | 13.11.00 22:32 |
|
възможно ли е да осъществим регресивна хипноза..имам предвид,имаш ли желание?
| |
Тема
|
Регресивната хипноза
|
|
Публикувано | 14.11.00 12:18 |
|
Повечето занимаващи се с такъв тип хипноза си имат по едно наум, поради рисковете които не са съвсем за пренебрегване. Напоследък се обръща по-голямо внимание на съзнателния спомен. По-принцип съм съгласен с идеята ти, стига да открием кадърен човек занимаващ се в тази област. Другия вариант е да се тръгне по алеята на спомените или да приложа една моя методика или по-скоро умение базираща се до някъде на психометрията. Понякога разговаряйки с даден човек започвам да го виждам в забавен каданс в друга епоха, друг живот и т.н. Интересното е, че в повечето случаи тяхна внезапна смърт при нещастни обстоятелства се явява повод за безпричинен страх в настоящето към високо, огън, остри предмети и т.н. Зависи просто от това кой спомен е най-силен в подсъзнателно ниво, който по късно прераства като страх или неприязън в съзнателно. До скоро Изит. До скоро.
| |
Тема
|
Отг: Регресивната хипноза
|
|
Публикувано | 14.11.00 15:30 |
|
valsodar,riskovete ne me plashat,ima takiva naistina,no ot moia strana niama problem.. no kude i kak da otkriem takuv chovek? imash li ideia?
| |
Тема
|
Регресивната хипноза
|
|
Публикувано | 14.11.00 18:13 |
|
Преди около десетина години акад. Черноземски е практикувал регресивна хипноза (познавам снаха му), но се е отказал да практикува поради риска от сугестивни увреждания. Доколкото знам в България има психолози посещаващи световни конгреси и семинари по темата (последният за който знам се проведе в Сан Франциско), но колко от тях реално я практикуват - един бог знае. Преди време поддържах връзка с доста психолози и май ще трябва да им поизтупам прахта. Ще питам моите хора дали може да ме насочат към добър практикуващ психолог, но ме съмнява в нашето законодателство въпросът с евентуалния риск да е уреден и това определено би спънало нещата. Поразтършувай се и ти, ако можеш пък да видим какво ще излезе. Имам особен афинитет към цялата история, за да засека някои мои спомени по сравнително научен начин. До скоро.
| |
Тема
|
Отг: valsodar,
|
|
Автор | izit (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.11.00 23:56 |
|
iskam da ti kaja che niamam takiva poznati..nikakvi dano uspeem da napravim neshto..nadiavam se mnogo
slunchev pozdrav i ot men
| |
Тема
|
Отг: Регресивната хипноза
|
|
Публикувано | 17.11.00 17:44 |
|
валсодар,действай....не се услушвай :)))
| |
Тема
|
Да бе, да.
[re: izit]
|
|
Публикувано | 17.11.00 19:09 |
|
Ей сегичка в събота-неделя.
| |
Тема
|
Отг: Добре,
|
|
Публикувано | 18.11.00 12:57 |
|
в очакване съм
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|