Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:46 21.07.25 
Религия и мистика
   >> Съновник
*Кратък преглед

Тема Potresena...нови  
Автор Истинската Валерия Полянова ()
Публикувано12.08.00 22:08

Само тук изразявам пдтреса си от наглостта на индивида, който си позволява да пуска теми и т. н. от мое име под път и над път!!!!!!

Тема Potresena... [re: Истинската Валерия П]  
Автор Истинската Валерия Полянова ()
Публикувано14.08.00 12:41

Търсене в аукциона Продава се Предлагам Общност Оказион Моят Оказион Помощ Каталог Авто, Вело, Мото (94) Битова техника (30) Видео и Компютърни игри (5) Всичко по-евтино от $1 (1) Българско народно творчество (0) Растения, Животни (2) Изкуство, Антиквариат (40) Книги, Видео, Музика,CD (37) Колекциониране (13) Компютри, програмно обезпечение (82) Интернет (4) Керамика, Стъкло (3) Офис оборудване (18) Мебели и Интериор (17) Недвижими имоти (20) Спорт, Туризъм, Екипировка (36) Фото, Електроника, Комуникации (81) Услуги (4) Друго (19) Дрехи, Обувки, Аксесоари (4) Детски стоки (8) Ювелирни изделия, Бижутерия (1) Всички раздели Аукционите във Вашия град: Изберете град Всички градове Благоевград Бургас Варна Велико Търново Габрово Горна Оряховица Димитровград Кърджали Пазарджик Плевен Пловдив Русе Свищов София Стара Загора Шумен Ако тук изберете някой град, ще видите само аукционите, протичащи в този град Ние вървим из Европа Румъния Украйна Русия Днес Автограф на колоритната българска актриса Мартина Вачкова и култовият албум \"Жълта книжка\"! История на старобългарското изкуство-... $ 400.00 IBM ThinkPad 760 $ 600.00 пружини задни Форд Ескорт/Орион 40.00 лв. Huffy Super Charger BMX Bike $ 100.00 Mitsubishi Lanser $ 1,200 матричен принтер (10) $ 12.52 55 празни фонокарти 10.00 лв. по-нататък computer + monitor Pentium, 32 RAM... (88) $ 485.00 GSM MITSUBISHI TRIUM GALAXY (59) $ 51.90 Opel Kadet (53) $ 707.00 celeron 466 64Mb SDRAM (53) $ 680.00 CD za kola Sony (37) 92.85 лв. Велосипед Peugeot (30) 99.99 лв. Sound card AWE64 (13) $ 17.00 по-нататък PC PII-233 $ 285.00 Акваланг $ 120.00 сервиз от стъкло - ръчна декорация 65.00 лв. Сервиз от стъкло 87.00 лв. сервиз за храна Маргарита 25 части 170.00 лв. NOKIA 5110 280.00 лв. по-нататък Това може да Ви потрябва Какво е това Okazion.bg? Kak работи аукционът? Как да наддавате? Как да продавате? Как и за какво да се регистрирате? Новини [11.08.00] Днес в okazion.bg беше предложена възможност за преспиване в хотел в Чепеларе по време на Общобългарския събор Рожен’2000-26 и 27 август. Ако искате да присъствате на фолклорния фестивал-надпяване под открито небе, побързайте! По-нататък Нашите Награди Спечелете с okazion.bg Резултати към: 14.08.2000 12.37.01 Активни аукциони 519 На обща стойност $ 465,881 и лв. 255,675 В началото Поддръжка Моят Оказион Обратна връзка 14.08.2000 12.37.01 © 2000 Okazion.bg Всички права запазени. За проекта Мрежата: Search.bg, All.bg, Фар, Гювеч ФАР Плюс

Тема Potresena...нови [re: Истинската Валерия П]  
Автор noname ()
Публикувано14.08.00 13:31

When memories fill up dreams Автор: inches Дата: 10.07.00 19:59 I remember the first time, too Many a thing I saw… That Day. I say, "It's late! I cannot sleep!" The memory fading I woo The icicles chilling I thaw, As I pray For the taint Not to infect That deep, For you Do, Do You scare Me! That empty face of yours, Shining cold, back at the Warmth of my look, As it lands onto y'or Corpse. May I say "phuu"? And send it there, To the back of my mind, locked behind the doors. Of course, then the Dream of it all, like a book I would read in the dark, where waited before All my memories light, Soothing me with their sight. So would I not pray, Not to let daylight slip away? I would rather not fall asleep But memories keep, Close to my heart, Darkness to dart With the lightest Ever Light! Remember the sand in the desert! The caterpillars on the trees! The kids in the park, playing soccer! …And Never recall That Day When You threw your being up In the corner of Life!

Тема Potresena...?нови [re: Истинската Валерия П]  
Автор Капитан Флинт и другите ()
Публикувано16.08.00 08:52

Стига си се тресла, земи се стегни!

Тема Potresena...?нови [re: Истинската Валерия П]  
Автор VAL GLADE ()
Публикувано16.08.00 12:15

Литература Клубове | Нова тема | Начало | Към темата | Кратък преглед | Търсене Предишна тема | Следваща тема За Щирлицами и Мюллэрами... Висна она уж пришла... Автор: Valishe Дата: 29.02.00 13:31 Щирлиц, мальчик залатой ты уж прости меня, родной... Где гуляла - где ходила... Щоб мне неповадно было... Девушками со сердцами хорошами, влюбленами во врагами и друзями... но уж аднами - разведчыками... Щирлиц - ты моя зазноба, где гуляйш, где ходяйш... Уж работа тебе головами охмуряйш... Ты вними маими муками И пиши мне сваими сильными мужскими руками... Мюлер враг - но и он приятен весьма... Ох уж эта она уж весна! Отговор на темата За Валишами и за Глейдешами Автор: Мюлер Дата: 29.02.00 13:37 ама книгата да е с автограф, да не те карам после на Александерплац, или по-скоро на Албрехтщрасе. № 22. Отговор на темата За Mjulerchikami Автор: Valishe Дата: 29.02.00 13:39 Ja ahu-ka tuka dolozajsh abstanovkami na vstrechami klubnami... Skoljkami dushami? Hotjajt knigami? Отговор на темата фройнлайн фон Глеидише Автор: Мюлер Дата: 29.02.00 13:47 Последния път бяхме 6, ама предпоследния път - 16.... Сега може и да сме повече. Отговор на темата За Mjulerchikami Автор: Valishe Дата: 29.02.00 13:53 Znachi ste vzema 1 paket... A propos - polucili maimi leterami? Mine Gott - pismami pisala atvet azidala... Pishi, dushenjka tvaej Gleidishami... A gde etimi vecherami prahadjaimi? Отговор на темата За Mjulerchikami Автор: Гандалф Дата: 29.02.00 14:02 погледни в Запознанствата, има тема, пусната от Кроко, но фактическото развитие на въпроса ще стане най-вероятно пак там в сряда и най-вече в четвъртък :) Отговор на темата За Щирлицами и Мюллэрами... Висна она уж пришла... Автор: Щирлиц Дата: 29.02.00 14:02 Вали Вали Валише Глейди Глейди Глейдише! Творительними падежами по утрами, вечерами, с девушками, женщинами шифровками занималися. Вали Вали Валише Глейди Глейди Глейдише! работами, заботами, комплотами, компотами, игрушками и дружками секретно целовалися. Отговор на темата За Щирлицами и Мюллэрами... Висна она уж пришла... Автор: Valishe Дата: 29.02.00 14:07 Razbimaish cerdce mne ah, ti, krasotulichka... Tak uz nado mne ja uz znaju durochka... Stirlizami zalatoj - pachemu pjesh kampot ne sa mnoj? Ah - zaznobushka... Dusha plachet Ziznj ni hochet! Отговор на темата За Щирлицами и Мюллэрами... Висна она уж пришла... Автор: Щирлиц Дата: 29.02.00 14:17 Тьi меня сейчас прости, булоночку, француженку пошлю в кустьi, чтоб милая пописала, много она уже ждала... Отговор на темата За Щирлицами... Висна она уж пришла... Автор: VALISHE Дата: 29.02.00 15:31 BULONEZ - FRANSEZ??? Pisali ani rodnie na nashi golovushki bednije Oh uz etimi psami i suchkami... Pachemu oni vaznikajut v trepetnami momentami kagda serca gavarjat i dimjat... ne vino dimjat odnako za... Gizn nasha pashla - sabachija! A ti menja savsem zabil i plakala ja s utra... devushka odinokaja shnaucera sluga rabinja ja... Отговор на темата За Щирлицами... Висна она уж пришла... Автор: Щирлиц Дата: 29.02.00 15:38 Валише, Хочется мне опять погулять по Арбату, старому... Отговор на темата Para Valishe Автор: Щирлиц Дата: 29.02.00 15:47 Я Вас любил безмолвно, безм... Отговор на темата За Щирлицами... Висна она уж пришла... Автор: VALISHE Дата: 29.02.00 15:52 Pachemu ne doPISALLL... Ah ti, plohimi maljchikami... I to vidno - gruba dusha razvedchika... Toljko ne apravdivajsja krasnimi svaimi bokserkami i radistkami, ponjal rusishe jazik? Отговор на темата Para Valishe Автор: Valishe Glejdishe Дата: 29.02.00 18:01 Zavtra snova 17 mgnovenij... Paceluj bulonezami... Denj horosho nachinalsja - da konec plohoj... Grustno mne - ne znajsh kak grustno... Daze toshno! No nichego - ti pojmesh navernoe... Stirlic i Mjuller! Kisses boys of mine! Отговор на темата Valishe, дорогая! Автор: Щирлиц Дата: 01.03.00 09:19 ЧБМ! Желая ти здраве, щастие и любов!!! Отговор на темата За всички пролетния разговор Автор: мира Дата: 01.03.00 09:23 Честито на всички в тук. Желая ви здраве и слънце! :о) Отговор на темата За всички пролетния разговор Автор: Щирлиц Дата: 01.03.00 09:25 Честито и на теб, мира! Отговор на темата поздрави в бяло и червено Автор: Мюлер Дата: 01.03.00 09:27 да сте живи и здрави и поздрави от Албрехтщрасе и от мен :) Отговор на темата поздрави в бяло и червено Автор: Valishe Дата: 01.03.00 10:28 Blagodarja neserioznici! Love... Val Отговор на темата поздрави в бяло и червено Автор: Татко Дата: 01.03.00 10:48 ма що несериозници, най-сериозно си се поздравяваме :) Отговор на темата поздрави в бяло и червено Автор: Valishe Дата: 01.03.00 10:59 Mjulerchik!!! Ti mne chevojto obeshtal! No moze i da ne dojda - ne znam... Ubedi me che barkam... Radistka Valishe Отговор на темата Valishe, Автор: Щирлиц Дата: 01.03.00 11:00 А ти севодня пощата читала? Отговор на темата Мюлеру Автор: Щирлиц Дата: 01.03.00 11:02 ЧБМ, колега! (ама има и червено...ха-ха) Отговор на темата Valishe, Автор: Valishe Дата: 01.03.00 11:07 A ti chital??? Adna radistka tibe zvetami pasilala! Отговор на темата За Mjulerchikami Автор: Valishe Дата: 01.03.00 11:09 Zdu paslanija kak salavejami letami... Kisses daragoj Gandalfusha! Отговор на темата Valishe, Автор: Щирлиц Дата: 01.03.00 11:26 pochital ja, pochital. radistke ot menjoj priwetami peredawaj ja na nej tozhe pisal. Отговор на темата Valishe, Автор: Valishe Дата: 01.03.00 11:29 Netu-ta pismecami tvajoj... Krasnimi bokserkami zabil poslatjami... J Vas... Отговор на темата Valishe, Автор: Щирлиц Дата: 01.03.00 11:35 J widishe pakishe postishe! Отговор на темата Stirlic, dear Автор: Val Дата: 01.03.00 14:28 devushka-radistka opjatj pisala... oh uz eta visna... oh, uz eta-to ziznja sabachija... Galava balit sigodnja, solnishko - horosho hotjami vi maladcami! Отговор на темата Stirlic, dear Автор: Щирлиц Дата: 01.03.00 15:37 ЧБМ още веднъж! Голова пусть больше не болела! Отговор на темата Клубове | Нова тема | Начало | Към темата | Кратък преглед | Търсене Отговор на мнението Име: E-mail: Тема: Изпрати на моя e-mail всички отговори по тази тема clubs.dir.bg е свободен форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали. Забележки, коментари и предложения изпращайте на адрес support@dirbg.com © 1999,2000 Dir.bg Всички права запазени. Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg Използван е Phorum 0 Ti 6to ne mi pi6e6, milo mi Father4e?

Автор СИРОПИНО ()
Публикувано16.08.00 20:09

нЯАМАМ ДУМИ...

Автор & ()
Публикувано03.09.00 00:34

VIE NE STE DOBRE ! DA NE STE PAFKALI ?

Тема hahahahahahahahha...нови [re: Истинската Валерия П]  
АвторLetais (Нерегистриран)
Публикувано20.09.00 12:28

Sing me songs...
Kefi me indivittttttaaaaaaa
Tuka da ne mi e moja ba6tinia li bee
carstfo li bee...
Abe aborigenska mu rabuta...
Otivam da belim baNANI;)))))))))))

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.