Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:18 09.11.25 
Религия и мистика
   >> Съновник
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Дяволътнови  
Автор jeny86 ()
Публикувано26.01.14 11:49

Само него не бях сънувала.
Снощи ми се присъни, че си лягам да спя, завивам се с едно одеало. То започна да пуши и гори на няколко места, докато стана цялото беше в пламъци. Тръгнах да нося в паниката огромни чаши с вода, за да се опитам да изгася пожара. Тогава в стаята се появи висок, слаб, грозноват , скулест мъж, с рога завити назад- смееше ми се и ми каза "така ще бъде, щом не правиш това, което искам" И други подобни, но разбрах, че ме заплашва, ако не изпълнявам заръките му и това с огъня е само малка демонстрация.Какво може да значи този сън? По принцип съм набожна и няма как да се водя по заръките на този рогатия.

Ще се радвам, ако споделите мнение. Благодаря Ви:))

Тема Re: Дяволътнови [re: jeny86]  
Автор jeny86 ()
Публикувано27.01.14 14:21

И преди да получа тълкование, се получи реално проявление на съня ми още същия ден. Аз съм уравновесена и много рядко ми се случва някой да успее да ме ядоса- но вчера вечерта, след съня наистина успяха- става дума за мой "приятел", който разкрих в много гнусна лъжа. Това ме подразни, но когато му казах, че знам истината, наместо да се засрами и извини, се държеше толкова нагло и нападателно, че просто вече побеснях, вдигнах някакво високо кръвно, наистина горях, имах чувството, че съм 40 градуса,лицето ми гореше и за 0 време изпих няколко литра студена вода и постоянно пресъхвах.

Това съответства напълно на съня, да не говорим, че рядко се ядосвам, но така, както вчера не бях през живота си. Явно някои дяволи се маскират като "приятели", за да им се доверим и после да си покажат рогата.Надявам се това гнусно изчадие, никога повече да не нахлува в живота ми, нито такова подобно. От нерви не мигнах цяла нощ. Презирам лъжците, продажниците и предателите. Но този сън имаше..много директно послание

Тема Re: Дяволътнови [re: jeny86]  
Автор Casandra ((изпитана))
Публикувано12.04.14 20:39

О4акват те премеждия, тежки изпитания. Внимавай за измами, не се доверявай на никого ПРЕКАЛЕНО. Не бъди прекомерно добра. Изобщо. бъди нащрек.
Аз веднъж го сънувах и отказах да му целуна ръка.
Много пострадах но много от нещата можех да избегна.... ако не бях ПРЕКАЛЕН СВЕТЕЦ дето и Богу не е драг....

Никой не е станал пророк в собственото си село

Тема Re: Дяволът [re: jeny86]  
Автор Цар Из род (познат)
Публикувано14.04.14 11:40

Щом си "религиозна" ще си търпиш глупавите резултати от инфантилно-суеверните си възгледи. Няма как.

Кретенчето, дето е направило бот-никовете да се връщат автоматично да му изсъхнат ръчичките дано!

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.