|
|
|
Тема
|
Дяволът
|
|
| Автор |
jeny86 () |
| Публикувано | 26.01.14 11:49 |
|
|
Само него не бях сънувала.
Снощи ми се присъни, че си лягам да спя, завивам се с едно одеало. То започна да пуши и гори на няколко места, докато стана цялото беше в пламъци. Тръгнах да нося в паниката огромни чаши с вода, за да се опитам да изгася пожара. Тогава в стаята се появи висок, слаб, грозноват , скулест мъж, с рога завити назад- смееше ми се и ми каза "така ще бъде, щом не правиш това, което искам" И други подобни, но разбрах, че ме заплашва, ако не изпълнявам заръките му и това с огъня е само малка демонстрация.Какво може да значи този сън? По принцип съм набожна и няма как да се водя по заръките на този рогатия. Ще се радвам, ако споделите мнение. Благодаря Ви:))
| |
|
|
|
И преди да получа тълкование, се получи реално проявление на съня ми още същия ден. Аз съм уравновесена и много рядко ми се случва някой да успее да ме ядоса- но вчера вечерта, след съня наистина успяха- става дума за мой "приятел", който разкрих в много гнусна лъжа. Това ме подразни, но когато му казах, че знам истината, наместо да се засрами и извини, се държеше толкова нагло и нападателно, че просто вече побеснях, вдигнах някакво високо кръвно, наистина горях, имах чувството, че съм 40 градуса,лицето ми гореше и за 0 време изпих няколко литра студена вода и постоянно пресъхвах. Това съответства напълно на съня, да не говорим, че рядко се ядосвам, но така, както вчера не бях през живота си. Явно някои дяволи се маскират като "приятели", за да им се доверим и после да си покажат рогата.Надявам се това гнусно изчадие, никога повече да не нахлува в живота ми, нито такова подобно. От нерви не мигнах цяла нощ. Презирам лъжците, продажниците и предателите. Но този сън имаше..много директно послание
| |
|
|
|
О4акват те премеждия, тежки изпитания. Внимавай за измами, не се доверявай на никого ПРЕКАЛЕНО. Не бъди прекомерно добра. Изобщо. бъди нащрек.
Аз веднъж го сънувах и отказах да му целуна ръка.
Много пострадах но много от нещата можех да избегна.... ако не бях ПРЕКАЛЕН СВЕТЕЦ дето и Богу не е драг....
Никой не е станал пророк в собственото си село
| |
|
|
|
Щом си "религиозна" ще си търпиш глупавите резултати от инфантилно-суеверните си възгледи. Няма как.
Кретенчето, дето е направило бот-никовете да се връщат автоматично да му изсъхнат ръчичките дано!
| |
|
|
|
|