|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
За съществата на Светлината и Тъмнината
|
|
Автор |
nevmen () |
Публикувано | 02.05.13 14:15 |
|
Не знаех,че те наистина съществуват. Естествено,че само хора със специални способности могат да ги виждат,но те са сред хората. Аз съм ги сънувала. Затова съм убедена в тяхната реалност. Никога няма да забравя срещите си на сън със съществата на светлината и другите - тъмните...
Когато бях много малка,може би това бяха първите ми сънища,сънувах невероятно красиви места като от детските приказки.Някакви вълшебни кралства,имаше дворци,много шарени и т.н. Сънувах прекрасни същества,с които прекарвах времето си там,те винаги бяха весели и имаха крила, летяха. Аз също летях с тях. Да,аз можех да летя на сън тогава,когато бях малка Те ме държаха за ръцете и летяха заедно с мен над тези градове и куполите на дворците им.Повечето от тях приличаха на феи и елфи... Знам само,че ми беше много хубаво с тях,нямаше от какво да се страхувам,летяхме почти във всеки сън. Баха много красиви същества. Не съм виждала по-красиви от тях. По-късно,след години, разбрах,че това са били същества на светлината.
Около 10-15 години след тези сънища(може би съм ги сънувала на 4-5 годишна възраст) започнах все по-рядко да сънувам,че летя,докато накрая изобщо спрях да сънувам,че летя. Тогава всяка нощ започнах да сънувам кошмари. Това си бяха абсолютни кошмари. Всеки сън беше нощ,в която се появяваха едни отвратителни същества,приличащи на зомбита в главите,винаги бяха облечени с черни дрехи, не можех да ги гледам,защото самите им лица можеха да ме накарат да повърна Отделно бяха много страшни. Чудя се как не съм умряла по време на сън от страх и ужас. Те винаги ме гонеха,знаех,че искат да ме убият. Всеки сън както казах,беше нощ и те се появяваха тогава от някъде и започваха да ме гонят,навсякъде беше тъмно,нямаше други хора,само аз и те. Но колкото и да изпитвах страх,никога не успяха да ме хванат или убият. Накрая все се случваше нещо...например, много пъти ме принуждаваха да скачам от висок блок с цел да ме убият. Бутаха ме,аз падах надолу(това е много страшно),но на 1 метър от земята изведнъж спирах във въздуха и стъпвах на земята. Те се ядосваха още повече от това,че не умирам и пак тръгваха да ме гонят и да ме пускат отново от терасата,аз пак не умирах,но чувството на страх не си отиваше. Имаше един момент в който една такава нощ стоях някъде навън и усещах присъствието им без да ги виждам,знаех,че ще дойдат...и те започнаха бавно да идват от всички страни към мен. Обградиха ме в кръг,нямаше как да се измъкна. Когато бяха вече много близо до мен,аз погледнах към небето и протегнах ръце нагоре...тогава изведнъж започнах да се издигам над тях,почти литнах.Те се опитваха да ме хванат,но аз се издигах все по-нагоре...това беше летене след почти толкова сънища,в които не бях летяла. Припомних си отново това прекрасно усещане. В друг сън те ме чакаха вкъщи,аз не бях у нас,но усещах,че те са там и ме чакат. Прибрах се и се затворих в кухнята,взех един голям нож и си обещах да мушкам всеки от тях ,който се приближи до мен. Те отвориха вратата и започнаха да се приближават към мен,тогава аз се нахвърлих към тях,вече нямах нерви да се занимавам с тези изроди,исках да ги убия веднъж завинаги! Намушках ги почти всички,но раните им зарастваха бързо,накрая избягах с една кола...След като се събудих от поредния кошмар си помислих,че вече би трябвало да знам,че това са само сънища и не трябва да се страхувам от тези демони,когато ги видя насън. Цял ден си мислех,че в следващия кошмар ще им покажа,че знам,че сънувам и не ме е страх от тях. Направо се получи като внушение,защото когато пак се появиха в съня ми,аз изведнъж разбрах,че сънувам и всякакъв страх изчезна. Те,изглежда усетиха нещо,защото видяха,че аз не бягам от тях, просто спрях докато един ме гонеше,обърнах се към него и му казах,че не съществува и знам,че това е сън. Вече не изпитвах и страх.Той ме гледаше объркано,очакваше да бягам,а аз не бягах,дори реших да го подгоня и набия
Подгоних го,а той бягаше от мен... След този сън с демоните беше свършено. Изгоних ги,повече не се появиха,защото те се хранят от страха на хората и когато няма страх,те просто не съществуват. Жалко,защото сега не мога да им отмъстя за всичките кошмари,които ми причиниха.
Понеже отдавна не ги сънувам,от време на време мислено си представям как избивам хиляди от тях с мощни оръжия и всички плуват в кръв
Това са моите срещи със съществата на светлината и тъмнината.
Дано този разказ ви помогне да се справите със своите кошмари.
Редактирано от nevmen на 02.05.13 14:21.
| |
Тема
|
Re: За съществата на Светлината и Тъмнината
[re: nevmen]
|
|
Автор |
Обичам () |
Публикувано | 08.05.13 11:18 |
|
" Изгоних ги,повече не се появиха,защото те се хранят от страха на хората и когато няма страх,те просто не съществуват."
Като дете и аз съм сънувал кошмари и съм викал на сън. После започнах да разбирам като сънувам, че това е просто сън и престанах да се страхувам. Ти си изгонила съществата и демоните, но си спряла да сънуваш. Това им е целта на съществата. Да спреш да сънуваш хубави реалности, да спреш да си иновативна и мечтателна. Да загубиш много свръхестествени способности и таланти.
Ако спреш да сънуваш, ако разбереш че това е само сън и си го помислиш, то става само сън. Мислите пораждат реалност.
Тоест, ти си загубила божествени неща, неща с които си могла да помогнеш на хората, изгубила си неподозирани способности и таланти, защото си избягала.
И аз сторих това. Кошмарите ми бяха по-силни от волята и изгубих талантите и способностите си. И знам, че като сънувам това е само сън и не е реално.
"Дано този разказ ви помогне да се справите със своите кошмари. "
Това да можеш да посещаваш други светове е божи дар. Не смятам, че ако го изгубиш ще се почувстваш по-добре и по-съвършен.
Получаваш дар. Не можеш да го контролираш. Злото те покварява. И Бог си взима този дар, защото не си отговорна към него, и не си от Светлината.
Това се е е случило при теб.
Може би и аз като дете съм имал някакви таланти и способности, но поради това че съм прекалено слаб съм ги загубил.
А иначе в какво вярваш? В окултното ли?
Редактирано от Обичам на 08.05.13 11:20.
| |
Тема
|
[re: Обичам]
|
|
Автор |
nevmen () |
Публикувано | 08.05.13 14:12 |
|
Откъде знаеш каква им е целта на съществата? Не са искали да сънувам ли? Ако не са искали да сънувам тях,това е добре!
Значи,ако съм сънувала първите си сънища,които разказах,когато съм била много малка,това може да означава някакво силно въображение,например от приказки,които са ми чели и образите са се запечатали в съзнанието ми...но те не са единствените сънища,които са необикновени и от места,които не съм виждала и не знам къде се намират изобщо...аз и днес сънувам такива места,но тези същества не ги сънувам...помня много свои сънища и всеки е абсолютно различен от другите...
Сънищата може да са портал към други измерения,но в крайна сметка всичко е илюзия...
Мисля,че е много хубаво да разбереш,че сънуваш по време на сън. След като ми се случи в съня с демоните, сънувах още няколко сънища с ясното съзнание,че са сънища. Много ми хареса,защото наблюдавам действието и същевременно не завися от разни емоции и чувства,свързани с други хора в съня. По този начин имаш някакъв контрол над това,което се случва с теб,който е непонятен за другите. Същевременно ми се е случвало да присъствам на много смешни сцени,все едно гледам филм или съм на театър,докато другите приемат ситуацията напълно сериозно,аз просто не се чувствах участник...единствено усещаш някакво спокойствие,че знаеш какво е всичко в действителност. Какви ли не сънища съм имала...дори съм летяла върху дракон Много вълнуващо преживяване беше,защото дракона се извиваше в различни посоки,ту към земята,после изведнъж към небето и с голяма скорост...някой вече може да ме помисли за напълно психясала...невърмайнд
Често сънувам себе си като друг човек,т.е. в друго тяло,различно от моето. Много пъти съм се сънувала като мъж...напоследък като че ли сънищата ми не са толкова интересни...не са лоши,но не са и нещо особено,като да не си заслужава да ги помниш. Някакви безинтересни сцени...и аз не мога да разбера...повече са свързани с някакви случки от предния ден или от следващия,но не се случва точно като в съня,ами малко по-различно,акцентира се на усещания и чувства. Имах един период,когато сънищата ми бяха някакви чувства,не че нямаше картина,но чувствата бяха всичко в тях. Дори е имало такива усещания,които не знам как се наричат,смесица от няколко може би...
Като че ли започвам да загърбвам сънищата като нещо важно за мен,дори и да не е така...мисля,че доста се наживях в сънища...такива истории,че направо мога да напиша няколко тома с преживяванията си...какви ли не драми и комедии,фантазии,ужаси,места,хора...буквално аз съм преживяла много повече неща насън,отколкото наяве ...съотношението е може би 90 на 100 в полза на сънищата.
Може би боговете са ми отнели даровете вече...не им се сърдя
А иначе в какво вярваш? В окултното ли?
Не. Вярвам в Нараяна.
Редактирано от nevmen на 08.05.13 14:16.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Обичам () |
Публикувано | 08.05.13 14:35 |
|
Защо ми изопачаваш думите, не мога да разбера?
Отначало си била добра, а после си ставала лоша и си започнала да отиваш в лоши реалности. Уплашила си се и си престанала да сънуваш.
Много интересни сънища сънуваш. Имаш хубава душа. Лол и можеш в друг човек да се превъплащаваш ли. Това е много готино. Как го постигаш?
Аз ако сънувам, че летя на сън, летя сам, и се засилвам и тичам и политам
Дай един хубав сън и интересен и на мен и аз да посънувам.
Какво е Нараяна?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nevmen () |
Публикувано | 08.05.13 14:44 |
|
Летяла съм ей така,без засилване И върху възглавница съм летяла
Как да ти дам сън? Ти трябва да си го пожелаеш...всеки е различен,зависи от душата,съзнанието,мислите,желанията на човека...
Нараяна е най-прекрасното същество във вселената...ако го видиш,може да се влюбиш и да забравиш за всичко друго
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Обичам () |
Публикувано | 08.05.13 14:57 |
|
Аз съм летял върху легло и птица. Чак до дракон не съм стигал, държали са ме за ръка като летим също.
Де този късмет да открия най-прекрасното същество. Само едно ли е съществото или има поне по едно за всеки?
А сънувала ли си свръхестествени сънища и пророчества или откровения?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nevmen () |
Публикувано | 09.05.13 14:21 |
|
Това прекрасно същество е за всеки,който иска
А сънувала ли си свръхестествени сънища и пророчества или откровения?
Какво точно да разбирам под "свръхестествени" сънища? Дали съм ходила насън..незнам
За пророчества и откровения не много,майка ми има повече опит с пророческите сънища...
| |
Тема
|
О-хо,
|
|
Автор |
nbb (весела) |
Публикувано | 12.05.13 11:58 |
|
каква приятна изненада !
Ти си можел и други неща освен да мрънкаш.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
освободен (щастлив) |
Публикувано | 23.06.13 15:41 |
|
"Понеже отдавна не ги сънувам,от време на време мислено си представям как избивам хиляди от тях с мощни оръжия и всички плуват в кръв "
Кой знае - може в техния свят - ти да си най-ужасният им кошмар и затова да те гонят
| |
Тема
|
|
|
Автор |
освободен (щастлив) |
Публикувано | 23.06.13 15:42 |
|
"Нараяна е най-прекрасното същество във вселената..."
В коя Вселена?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|