|
Тема
|
Сън, който се повтаря от години
|
|
Автор |
amazonian (ентусиазирана) |
Публикувано | 23.06.09 21:05 |
|
Не знам, дали това е действително повтарящ се сън или следствие на някаква дихателна пауза по време на сън, но откакто се помня, сънувавам следното: Вървя по гладка повърхност (понякога слизам по стълби) и както вървя се сепвам и пропадам - или защото съм се плъзнала по гладкия под, или защото съм тръгнала да падам по стълбите. При това се събуждам с рязко вдишване, все едно че излизам изпод вода. Е, не е всяка вечер, но е поне веднъж месечно, а понякога става няколко дни под ред
Don't tell me what I can't do
| |
Тема
|
Re: Сън, който се повтаря от години
[re: amazonian]
|
|
Автор |
Lan77 () |
Публикувано | 24.06.09 17:10 |
|
Спъваш се един вид, но за разлика от будното състояние, шокът като че ли е по-голям?
Спонтанно непълно излизане от тялото, по-скоро началото, последвано от страшно бързо връщане. Усеща се и силно сърцебиене, необясним страх (все пак и на будно се спъваш и не е толква страшно). Нормално е, не обръщай внимание, мисля че почти всички са го преживявали.
| |
Тема
|
[re: Lan77]
|
|
Автор |
amazonian (ентусиазирана) |
Публикувано | 25.06.09 11:25 |
|
Вероятно си права, усещането е всъщност за падане някъде дълбоко, а не просто върху стълбището или тротоара, всъщсност два или три пъти ми се случваше да премине в летене и тогава не се събуждах. За съжаление, не мога да контролирам този процес
Don't tell me what I can't do
| |
Тема
|
[re: amazonian]
|
|
Автор |
rimti (шегубийка) |
Публикувано | 25.06.09 14:46 |
|
и на мен ми се случва няколко пъти в месеца....сънувам че както си вървя или летя или плувам сякаш изведнъж падам със силна скорост на долу но странното е че никога не падам и не се наранявам .....веднъж един човек ми каза че това е духът ми който в сънят ми лети в необятното пространство и нещо в един момент го принуждава да се връща в тялото ми много бързо и рязко.....затова и се усещало като падане
| |
|
|
|
|