Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:33 14.07.25 
Религия и мистика
   >> Съновник
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Stranen sun  
Автор !ceQueen (непознат )
Публикувано21.01.09 13:38

Снощи сънувах как наблюдавам някакъв кафяв кон да пасе в ливада, той се разяри,подгони ме и аз се спънах.За моя радост беше вързан и въжето му се опъна, изправи се на задните си крака над мен и изцвили.След това аз избягах в някаква гора и се скрих.Въжето му се скъса и ме намери в гората.Аз продължих да се крия от него,но той все ме намираше .Накрая аз реших да се предам и си казах, че Бог е с него и му подсказва пътя и той се превърна в човек,след което пак продължи да ме гони.Някой може ли да ми го разгадае?

Тема Re: Stranen sunнови [re: !ceQueen]  
Автор semeringa (непознат )
Публикувано05.06.09 11:19

Мисля,че се опитваш да избягаш от някакъв важен за теб проблем или човек.Страхът ти е доста голям,а вярата почти я няма , щом смяташ/ в съня си/ че Господ те е изоставил.Сякаш си се предала, не се бориш с проблема или каквото е там.Имай повече вяра.Така мисля аз.Ти ще кажеш дали е така.Успех!

Тема Re: Stranen sunнови [re: !ceQueen]  
Автор жepaв_ (капка в морето)
Публикувано05.06.09 14:58

хм... не те познавам и е трудно така да се дават универсални отговори... но - имала си наскоро може би, някакъв конфликт между желания/страсти - и приетото за добро поведение, искала си може би нещо, което ти изглежда неприемливо социално... гората е твоята душа, несъзнавано. конят също е образ на несъзнаваното и Бог несъмнено е с него, защото енергията, която коня има и иска да ти даде, е от Бога

само че този кон на теб ти изглежда твърде див и луд, и социалното ти съзнание се страхува да се обърне срещу общественото мнение и бяга от коня като дявол от тамян. не знам за какво, ти знаеш. е, хубаво, че си стигнала до превръщането на коня в човек - конят е символ на слънцето - съответно на мъжествеността... хм... намирисва ми на сексуално привличане ами - пускай се по течението, душата ти го вика през тялото отдай му се на този кентаврос, успех!

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.