Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:45 07.07.25 
Религия и мистика
   >> Съновник
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Целувканови  
Автор Lange (непознат )
Публикувано05.08.08 22:31

Ако сънуваш, че стар познат, с когото нямате никакви взаимоотношения, те е целунал неочаквано-какво значи?

Тема Re: Целувканови [re: Lange]  
Автор RoggerDojh (soulguard)
Публикувано07.08.08 20:24

когато за последно сънувах въшки, много се надявах да спечечеля лотария. кур бате. същото означава и стария познат.

Тема Re: Целувканови [re: RoggerDojh]  
Автор killah (absolut`killah)
Публикувано08.08.08 23:23

според мен сънищата са ключ към подсъзнанието и затова не гледам на тях като на "кур бате".

проблемът е, че подсъзнанието не функционира еднакво за всички, т.е. човек сам трябва да се замисли какво и защо е сънувал и има ли някаква връзка с реалността

Не Карай Пил, Не Отнемай Човешки Живот!
....

....

Тема Re: Целувканови [re: killah]  
Публикувано09.08.08 12:36

1. кат видим некой в дира да ползва тази крещяща емотиконка и ми се повръща от него
2. ако беше чел поне един друг мой постинг в клуба щеше да знаеш, че това е основната ми теза - че сънищата нямат универсално тълкувание
3. ако не беше кухо пърче, може би щеше да съобразиш, че същото пише и в този постинг, просто в малко по-нестандартна форма
4. дгд

АвторBpeмeннo живeя в kaшoн. (Нерегистриран)
Публикувано09.08.08 13:28

ЕИИИ СТИГА БРАТЯ, НЕСЕ КАРАЙТЕ!

Аз знам какво означава точи съм.
Означава че тя ще се срещне с него до 168часа и ще се влубат един в друг, после след точно 2години и 3 месеца ще се оженат, но след 8 години мажа ще хойка по курви, а жената щее нервна и с сенки по дочите, ще пуши х2кутии на ден и ще умре разведена от нерви на 48години. А мажа ще стане дебел потен дрисльо и ще има 2 прости деца чалгаджийчета и ще умре на 62 години от инфаркт.

Автор Lange (непознат )
Публикувано09.08.08 17:32

hahahhahahha мислиш, че някой би тръгнал да те чете хаххах
отдавна не се смях така хахахха

тоя клуб няма ли модератор

Тема Re: Целувка [re: Lange]  
Публикувано09.08.08 23:43

ти си тръгнал да ме четеш

АвторG (Нерегистриран)
Публикувано09.08.08 23:54

RoggerDojh по спокойно де.Книгата ти ми харесва много,защото има мнго истина в нея,но това отношение към човек,който просто пита не ме кефи изобщо.Не разваляй темата на човека,защото след един такъв отговор всичко отива на спам.Всеки има някакви вярвания.Не може да вярваш в едно нещо,в което други не вярват,а да отричаш нещо,в което други вярват.Това ми се вижда малко неприемливо.А това за сънищата всеки може да тълкува най-качествено съня си когато свикне,но все пак трябва да му се даде някаква насока от съновници и хора,които тълкуват пък той впоследствие трябва да си реши дали е точно така и какво му говорят нещата в съня според него.Това е моето мнение.

Тема Re: Целувканови [re: G]  
Публикувано10.08.08 00:09

ми напълно съм съгласен
просто темата е някак лузерски формулирана
някак плаче да се заядеш :)
и, всъщност, глупавите спорове и заяждания имат един неочакван положителен ефект за автора на темата - държия най-отгоре. тъй че - спок

Тема Re: Целувканови [re: Lange]  
Автор _europa_ (<*)))))><)
Публикувано10.08.08 01:04

Lange не ги слушай заядливците, аз да ти кажа... радвай се че са те цункали и не му мисли много за значението. Нали беше кефско....или се лъжа...айййййййй

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.