|
Тема
|
Сънувах ковчег и изсъхнало дърво
|
|
Автор |
Morrigan* (Goddess) |
Публикувано | 29.06.08 21:05 |
|
Преди няколко седмици сънувах, че майка ми иска кремация, а аз рева и от мъка лягам в един ковчег.
След това наскоро сънувах, че съм на вилата на село. До оградата на пътя имаше 3 големи черникови дървета и от тях 2 бяха раззеленени, а 1 - това до портата беше изсъхнало. Започнах да събирам дърва и след това сънувам дядо си. Той нищо не ми каза, но аз знаех, че е паднала снимката от гроба му и се разревах силно. Събудих се от рев.
А последния ми сън от снощи е, че съм в някакъв апартамент. Имаше един мъж и не знам какво му казах, но тръгнахме да излизаме от неговия имот и се оказа, че нося една голяма бултилка с вода. Като от 5 литровите бутилки за минерална вода. Толкова ми тежеше, че не знаех как ще сляза по стълбите и той ми каза да му дам той да носи водата и след това през целия сън я носи. След това излязохме и започнахме да чистим. Имаше и едно животинско изпражнение и след това не си спомням точно съня ми.
Кажете ми какво значи?
Редактирано от Morrigan* на 29.06.08 21:10.
| |
Тема
|
Re: Сънувах ковчег и изсъхнало дърво
[re: Morrigan*]
|
|
Автор | мими raraзaзa (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.07.08 14:32 |
|
значе че требва да си намериш жена и да си родите деца до 3 дена иначе ще умреш, но не се знае кога. Може след 3 дена, може след 100, а може и след 300-1000години.
| |
|
Моля без подобни заплашителни апокалиптични изказвания !
| |
Тема
|
[re: Бapбapeлa]
|
|
Автор | мими peaлнocттa (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.07.08 09:28 |
|
да, и на мен ми се вижда доста страшно да умреш след 300години...
ще ми се и аз да сънувах по-често някакви такива прочувствени сънища, предпоследния ми як сън беше че баща ми има черен мерцедес SLR което по някакъв начин ми подейства супер мотивиращо следващия ден в работата. Общо взето такива сънища ме вдъхновяват и мотивират.
| |
|
Значи да си намеря жена и да си родим деца? Абе, тук клуб за тълкуване на сънища ли е или сбирка на избягали от некъде...
| |
Тема
|
|
|
Автор | мимимимимимиимимимими (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.07.08 10:46 |
|
не искам да се заяждам с хората, просто искам да им подаря малко светлина и веселие.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Last Roman (PRAEFECTUS URBI) |
Публикувано | 02.07.08 11:30 |
|
Мори, това е най-майтапчийския клуб, а от сън спомени няма, тъй че не се безпокой за глупости.
| |
Тема
|
[re: Last Roman]
|
|
Автор | мимимимимим (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.07.08 11:37 |
|
най-майтапчийския е енелото, но стига съм наспамвал на човека съня. Приеми моите най-искрени извинения.
| |
|
|
|
|