Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:40 15.07.25 
Религия и мистика
   >> Съновник
*Кратък преглед

Тема Сънувах ковчег и изсъхнало дърво  
Автор Morrigan* (Goddess)
Публикувано29.06.08 21:05

Преди няколко седмици сънувах, че майка ми иска кремация, а аз рева и от мъка лягам в един ковчег.

След това наскоро сънувах, че съм на вилата на село. До оградата на пътя имаше 3 големи черникови дървета и от тях 2 бяха раззеленени, а 1 - това до портата беше изсъхнало. Започнах да събирам дърва и след това сънувам дядо си. Той нищо не ми каза, но аз знаех, че е паднала снимката от гроба му и се разревах силно. Събудих се от рев.

А последния ми сън от снощи е, че съм в някакъв апартамент. Имаше един мъж и не знам какво му казах, но тръгнахме да излизаме от неговия имот и се оказа, че нося една голяма бултилка с вода. Като от 5 литровите бутилки за минерална вода. Толкова ми тежеше, че не знаех как ще сляза по стълбите и той ми каза да му дам той да носи водата и след това през целия сън я носи. След това излязохме и започнахме да чистим. Имаше и едно животинско изпражнение и след това не си спомням точно съня ми.

Кажете ми какво значи?

Редактирано от Morrigan* на 29.06.08 21:10.

Тема Re: Сънувах ковчег и изсъхнало дървонови [re: Morrigan*]  
Автормими raraзaзa (Нерегистриран)
Публикувано01.07.08 14:32

значе че требва да си намериш жена и да си родите деца до 3 дена иначе ще умреш, но не се знае кога. Може след 3 дена, може след 100, а може и след 300-1000години.

Тема Re: Сънувах ковчег и изсъхнало дървонови [re: мими raraзaзa]  
Автор БapбapeлaМодератор (петата стихия)
Публикувано01.07.08 15:59

Моля без подобни заплашителни апокалиптични изказвания !

Тема Re: Сънувах ковчег и изсъхнало дървонови [re: Бapбapeлa]  
Автормими peaлнocттa (Нерегистриран)
Публикувано02.07.08 09:28

да, и на мен ми се вижда доста страшно да умреш след 300години...

ще ми се и аз да сънувах по-често някакви такива прочувствени сънища, предпоследния ми як сън беше че баща ми има черен мерцедес SLR което по някакъв начин ми подейства супер мотивиращо следващия ден в работата.

Общо взето такива сънища ме вдъхновяват и мотивират.

Тема Re: Сънувах ковчег и изсъхнало дървонови [re: мими raraзaзa]  
Автор Morrigan* (Goddess)
Публикувано02.07.08 10:29

Значи да си намеря жена и да си родим деца? Абе, тук клуб за тълкуване на сънища ли е или сбирка на избягали от некъде...

Автормимимимимимиимимимими (Нерегистриран)
Публикувано02.07.08 10:46

не искам да се заяждам с хората, просто искам да им подаря малко светлина и веселие.

Автор Last Roman (PRAEFECTUS URBI)
Публикувано02.07.08 11:30

Мори, това е най-майтапчийския клуб, а от сън спомени няма, тъй че не се безпокой за глупости.

Тема Re: Сънувах ковчег и изсъхнало дървонови [re: Last Roman]  
Автормимимимимим (Нерегистриран)
Публикувано02.07.08 11:37

най-майтапчийския е енелото, но стига съм наспамвал на човека съня. Приеми моите най-искрени извинения.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.