| 

| 

| 
                   Тема
                    | 
                     Един трърде реалистичен кошмар
 | 

|  
| Автор | 
All You Need () |  
| Публикувано | 15.08.07 03:04 |  
             |  
           | 

Рядко поня сънищата си. Обикновено са или съвсем объркани и глупави - или така и не разбирам какви са били защото изчезват когато се събуждам. Напоследък съм в едно необичайно състояние, за което има причини. Буден /и съвсем трезвен/ изпадам в едно състояние на полусън в което усещам как съзнанието ми се отделя то тялото като че мога да се погледна отстрани. Всъщност - вероятно съм твърде задълбочен в проблемите си и това е следствието.
 Снощи сънувах интересен сън. Събудих се развълнуван рано сутринта и ми трябваше време за да се уверя че това е само сън и да заспя отново. Сънят беше доста ясен и в основата му още го помня. Ако някой, който е развил тази си дарба може да ми каже нещо повече за този сън, моля го да го направи, защото сънят е пряко свързан с тези ми проблеми за които по-горе споменах.

Сънувах селото ми. Мястото от където е тръгнал моят род. Доса далече от мястото на което в момента живея. Рядко се връшам там и обикновено е за кратко. Беше мрачно, ранна пролет или късна есен. Мрачно и хладно. Бях до църквата на селото - на едно високо място над селото. Там имаше и други хора но не помня кои, дори до съм ги познал в съня си. Там беше и една жена, която е причината за това което нареках "проблеми". Жена с която много бих искал да бъда - но не съм, и тя знае това. Тя беше там и припадна. Другите хора и помогнаха а аз стоях отстрани. Не се намесих. 
 После бях с нея в една от стаите на старата къща на баба ми там. Аз и тя. Аз бях на леглото и се чувствах замаян - като пиян. Тя се беше облегнала на прозореца. Говорех неща които исках да казвам - но те звучаха погрешно. Тя не искаше да остава там, не и беше приятно. После аз заспах или изпаднах в безсъзнание - когато се събудих нея вече я нямаше. Чувствах се ужасно, все едно завинаги съм загубил нещо без което не мога. Потърсих я, погледнах през прозореца - нея я нямаше и аз се събудих.

Толкова ясен сън отдавна не съм имал - може ли да означава нещо? Нещо повече от това което означава самата история?

Предварително благодаря

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от All You Need на 15.08.07 03:08.</EM></FONT></P><P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от All You Need на 15.08.07 03:08.</EM></FONT></P><P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от All You Need на 15.08.07 03:09.</EM></FONT></P>Редактирано от All You Need на 15.08.07 03:09. 

|   |  

| 

|  
           | 

Според мен сънят е свързан по-скоро с майка ти, отколкото с някоя друга жена.

|   |  

| 

|  
           | 

с майка ми???

...това звучи интересно. А би ли могъл да ми кажеш нещо повече? 

Извинявам се ако досаждам, но този твой отговор наистина ме провокира и би било интересно за мен да науча повече, ако може да се каже нещо повече.

|   |  

| 

|  
           | 

Звучи ми, все едно не можеш да се разделиш с майка си. Но освен това човек може да носи някаква травма от раздяла/загуба, която присъства в родовата памет.

|   |  
  |   

|  
 |   
 |