|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
присъствието на вода в сънищата
|
|
| Автор |
CУ (изрод) |
| Публикувано | 18.02.07 08:01 |
|
|
Здравейте всички!
След поредната нощ, в която сънувах вода, реших да потърся накакво мнение по въпроса.
Водата присъства в сънищата ми постоянно. Най- често е море или басейн, в които плувам или просто са част от пейзажа. Един път се гмурках в морето и много трудно излизах- плавниците, с които бях, вместо да помагат ме дърпаха към дъното. Преди няколко вечери вадих някакъв човек от дъното на дълбок басейн- не беше умрял, просто не можеше да излезе сам и аз му помагах. Сънувам наводнения - като потопи. Сънувам, че в автобуса от градския транспорт има вана и аз съм се накиснала в нея. На възмутените пътници обяснявах колко релаксиращо и практично е вместо да се прибереш в къщи мръсен и нервен, да си стигнеш чист и освежен . А тази нощ на някакъв плаж прокарвах с бамбукови тръбички водата от някакво кладенче към група приятели, които нещо работеха на плажа и им трябваше вода.
С две думи- сънувам всяка нощ, и през ден-два в съня ми има вода. Сънищата ми обикновено са приятни, рядко сънувам кошмари, но всеки път като разказвам някой с вода на приятеля ми и той адски се притеснява. Чак спрях да му ги разказвам, да не го товаря излишно. Само не разбирам, толкова ли е лошо да се сънува вода?
...Ветровете духат от хората с ниско налягане към хората с високо налягане...
| |
|
Тема
|
Re: присъствието на вода в сънищата
[re: CУ]
|
|
| Автор | ... (Нерегистриран) |
| Публикувано | 21.02.07 17:40 |
|
|
Айде бе умници кажете най-сетне какаво ако има вода в сънищата!!!Мног ми треа и на мен...
| |
|
Тема
|
[re: ...]
|
|
| Автор | ** (Нерегистриран) |
| Публикувано | 22.02.07 00:09 |
|
|
трудна адаптивност към промени
| |
|
Тема
|
[re: **]
|
|
| Автор |
turned_off (невидима) |
| Публикувано | 23.02.07 18:58 |
|
|
гадно ! само това ли ?
| |
|
Тема
|
[re: turned_off]
|
|
| Публикувано | 24.02.07 17:40 |
|
|
малко ли ти е? или все се надявяме на по-лека присъда
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
CУ (изрод) |
| Публикувано | 26.02.07 14:23 |
|
|
Е, пак е по- добре, отколкото разни смърти - мои или на близки и далечни познати- с които ме наплашиха :) Ако е само това, хубаво, ще работим върху адаптацията
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
lonely_tears (невидима) |
| Публикувано | 26.02.07 14:55 |
|
|
ами да така е
може и вода всичко тече ....мога само да сънувам ама не и да тълкувам
| |
|
Тема
|
|
|
| Публикувано | 27.02.07 10:29 |
|
|
не се притеснявай. ако беше така, нямаше близки да са ми останали
когато започнах да допускам новото в живота си, престанаха и водните сънища. а що вода изсънувах, стига за един потоп :))
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
CУ (изрод) |
| Публикувано | 27.02.07 11:23 |
|
|
хубаво, само дето в моя живот няма нищо ново, което да допускам или да не допускам.... ?!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Nimeriya (степен вълк) |
| Публикувано | 27.02.07 12:00 |
|
|
хубаво, само дето в моя живот няма нищо ново, което да допускам или да не допускам.... ?!
Я пак си помисли. ВИНАГИ има нещо ново!
Тая твоя вода е като моите влакове. Пътищата по които се движиш, дупките в които потъваш всичко. Не знам колко често сънуваш вода, но се опитай да си припомниш всички възможни сънища с вода и периодите в които си ги сънувал. Дали начина по който се чувстваш в съня или случките в съня не са огледален образ на това, което ти се случва в живота?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|