|
Тема
|
Е*ахти...
|
|
Автор |
Sahib (Господин) |
Публикувано | 30.09.05 19:20 |
|
Много ме е яд, че в този клуб няма кой да ти разтълкува сънищата (ако имат те някакво значение изобщо...)
Та затова ще питам знаете ли онлайн съновник?
| |
Тема
|
Re: Е*ахти...
[re: Sahib]
|
|
Автор | Дивинa (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.10.05 16:05 |
|
Sahib,здравей.
По принцип за това дали сънищата имат някакво значение изобщо, мога само да ти кажа че за всеки човек е индивидуално,някои хора не им обръщат никакво внимание.Ама абсолютно никакво,аз познавам много такива хора и по-голямата част от тях смея да кажа, че лично за мен са някак посредствени,повърхностни,тва заключение обаче не е следствие от това че не обръщат внимание на сънищата.А по принцпи са си такива в живота.Обаче не е и никак на добре да се вманиачава човек и след всеки сън да умува и размишлява,това е сякаш другата крайност.Аз лично сънувам повече когато съм депресирана,когато съм повече време на едно място и се застоявам у дома и не се срещам с много хора.Помня повечето си сънища.Но не всички,този клуб изнамерих доста скоро и реших да попитам за тия сънища,които ми се струват по-важни.
А за съновниците .... уф да ти кажа с тия подредени по азбучен ред думички няма да ти стане много ясно какъв е като цяло смисълът на съня ти.Там е много откъслечно и аз се отказах много отдавна да ги чета.Според мен трябва и има хора които могат да ги тълкуват като цяло,да хващат посоката и важното в един сън, да улавят истината.Аз лично не бях 100% сигурна за този сън с Георги Димитров,но след като прочетох какво ми е отговорил FarScape напълно ми се изкристализира картинката и получих повече увереност в себе си,във верността на посокоата в която мислех.
Но умишлено не казах каква е цялата картинка а изчаках да разбера дали ще ми се подкрепи теорията Ама каква съм и аз,как си питам,след като вече е станало,квото е станало,за да разбера аджеба трябвало ли е да му обръщам внимание на тоя сън специално.
| |
|
|
|
|