|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Лелее, каакво сънуваах...
|
|
Автор |
Kalinski (Kyндaлини) |
Публикувано | 16.10.01 09:51 |
|
куче ама не кво да е куче, а ебаси кучето беше порода доберман, а мен толкова ме е страх от точно тия кучета, мисля, че единствено за тях не мога да повярвам, че нищо лошо няма да ми се случи, обаче муцуната му отпред беше като отвор, през който струеше светлина, като през цилиндър, като фенер, такъв ръчен или миньорски и вървеше си кучето след мен, влизам аз в блока, в който живея, бързам да се кача с анасьора, кучето по стълбите, като излязох от асансьора, му виждах фенерчестата светлина как подскача, отключвам бързо, влизам и кучето успя да се шмугне също вътре и се скри, после го видях вътре в апартамента, седеше зад една врата и се спотайваше, ама се събудих, след като го видях и нищо не разбрах, мен ме беше страх, но виждах и че то с нищо не показваше, че нещо лошо може да ми направи, нали ви казвам, хем няма зъби, муцуната му е като фенер, хем мен ме беше страх да не ме захапе, подсъзнание утрепано Е, както и да е, исках да отразя впечатлението си от това куче, досега винаги съм ги сънувала нормални, а къв беше тоя мутант... 
| |
|
Съня е на добро по всички правила на тълкуванието.
Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.
| |
|
сънувах куче, тая нощ, беше си съвсем като истинско, друга порода, пак черно, но от ония по-малките набитите... дог ли... или и аз не знам какво... имаше яки зъби, пак ме беше страх, захапа ми ръката, но не ме заболя, защото в момента, в който ръката ми потъна напреко в устата му, то започна шумно да я лиже и не усетих никакви зъби, изненадах се, очаквах да ми откъсне ръката, а то я ослюнчи шумно, кви са тия кучета бе, що ги сънувам, след още една нощ пак ли куче ще сънувам, пак черно, пак такова, от което да ме е страх, ама още по-малко, но още по-страшно, а?
| |
|
Неволно в желанието си да те предпази от твоя постъпка.
Няма да има кой знае какви последствия - по-скоро недоразумение. Ще има извинения, обяснения, изглаждания... и в крайна сметка ще намажеш от нелепата ситуация.
Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.
| |
|
от къде го почна, какво му завъртя и как само свършииии... 
| |
|

| |
Тема
|
Re: айдеее...
[re: Kalinski]
|
|
Автор |
nbb (весела) |
Публикувано | 23.10.01 11:46 |
|
Какво стана със следващото поред куче ? Още ли не се е появило ?
Вярно е това, в което вярваш !
| |
Тема
|
ама ти къде си бееее
[re: nbb]
|
|
Автор |
Kalinski (Kyндaлини) |
Публикувано | 23.10.01 12:34 |
|
дойде то, гледаме, търсиме, няма те и така
бе нещо нета си е ебал майката, не че има много приказка в него, ама и връзката ми е... и обаче пък така се осъзнава ограничението на забиването в едно нещо, защото останалите неща закърняват и така се ограничаваш, а това е много пагубно за общото ти развитие, не е ли така, виж как съм се развила тия дни на слаба връзка 
| |
|
не моа му фана края...
| |
Тема
|
Как къде ?
[re: Kalinski]
|
|
Автор |
nbb (весела) |
Публикувано | 23.10.01 13:41 |
|
Тук съм, търся сюжети за домашна работа. Трябва да пиша писмо на Шерлок Холмс, та затова чета за кучета и тем подобни.
Вярно е това, в което вярваш !
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|