Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:33 07.07.25 
Религия и мистика
   >> Съновник
*Кратък преглед

Тема Имали ли стенови  
Автор Kalinski*** (музата)
Публикувано22.08.01 11:09

буквални сънища, сънища, които се случват наяве едно към едно, сънища без символики и неясности и какво според вас значи имането на такива сънища?

Тема Да ! [re: Kalinski***]  
Автор valsodar (Чародей)
Публикувано22.08.01 11:10

Усещането не е от най-приятните.
Започваш да се чудиш в коя реалност се намираш?

Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.

Тема В коя реалност?нови [re: valsodar]  
Публикувано22.08.01 11:15

Тя не е ли една? Ооо, сигурно си мислиш за виртуална реалност и каква е другата - реална реалност?
Не мисля, че е най-неприятното, е, може би много рядко ми се случват такива сънища и са ми само изненадващи и интересни.

Тема Re: В коя реалност?нови [re: Kalinski***]  
Автор Nianan (минаваща)
Публикувано22.08.01 14:05

Реалността изобщо не е една, а безброй, преплитащи се една в друга. И сънищата изобщо не са най-интересната реалност от всички.

Невъзможно е да не е възможно.

Тема Ми нищонови [re: Nianan]  
Публикувано22.08.01 14:13

конкретно не ми отговори, да ти кажа... ако знаеш така аз как мога да говоря, свят да ти се завие, барабар всичките ти безбройни реалности ама не за друго, а защото се завива една, всички други са преплетени и се получава верижна реакция и завихряне, може да се изстреляш незнайно къде, затова не прекалявам

Тема Re: Ми нищонови [re: Kalinski***]  
Автор Nianan (минаваща)
Публикувано22.08.01 14:59

Така, така. И даже още по-сложно.
За какво тогава са ти сънищата?

Невъзможно е да не е възможно.

Тема Нямамнови [re: Nianan]  
Публикувано22.08.01 15:19

пари за кино, затова! Разбираш ли, че направо ми се налага да сънувам и аз поне отвреме на време да гледам някаква прожекция?

Тема Mneнови [re: Kalinski***]  
АвторAJ (Нерегистриран)
Публикувано22.08.01 23:11

4ove4e tova se nari4a prerajdane
moje da ne si sanuval
prosto kogato vidi6 ne6to ti se struva 4e si go prejivql ( v tvoq slu4ai si misli6 4e si sanuval )
dano pomognah milo 6toto .... abe po-dobre da ne ti kazvam

Тема Чакай малко, да почнем отначалонови [re: AJ]  
Публикувано23.08.01 09:25

Значи, първо сънуваш нещо и после то се случва, все едно да сънуваш числа на някакъв екран и после да ги видиш как се изписват на телевизора ти същите тези числа при теглене на тото например. Къде видя прераждане тук?!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.