|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Тиквички
|
|
Автор |
Albena l (оф..) |
Публикувано | 04.06.19 16:55 |
|
Гледам една рецепта, ето тая
Не че нещо, преди време ми я препоръчаха.
Правили ли се такова нещо? Няма ли да хвръкне олиото до тавана или друго ще фърчи
| |
|
тип гръцки...
няма да изхвърчи до тавана олиото, но е добре тиганът да е по-дълбок. хвърчи в диаметър 20ина сантиметра
Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!
| |
|
20 см? как ще ги обръщам бре
| |
|
ръкавици и дървена шпатула
Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!
| |
|
и маска за муцуната?
| |
|
обръщаш бързо и отскок назад.
Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!
| |
|
Плашиш ме! Дали да не направя нещо друго с тия тиквички
| |
|
По повод тиквичките, мога да ти дам съвет как да ти станат хрупкави.Купи си газирана вода и я изстуди в хладилника, направи пастела с водата и бяло брашно на око, да стане хубаво така кашообразно. Слагаш парче тиквичка и после пържиш в повече олио за пържене и добре загрято , стават екстра.
| |
|
Ама не говоря за зелените тиквички, нали, да се разберем с теб, за белите говоря
| |
|
стават хубави
но има подскоци около тигана и някое поопарване-поне при мен.
Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|