|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Да се изфукам
|
|
Автор |
pishmangreek (непознат) |
Публикувано | 27.01.19 02:35 |
|
купих си кола!
Смелчаците мога и да ги повозя.
Pino mugo,Peperone, Клюква, Гнуца, bombardier, dymo!Боклук, който вреди в реала!
| |
|
Честито!
Добре изглежда
Имало още един неспящ. Тук да ти кажа много рано си лягат, което май е нормално за следсватбените нощи, ама и прозаично...Много дремещи хора накуп...
Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!
| |
|
Будна съм все още. Обработвам кадри от състезанието.
от събитието.
Pino mugo,Peperone, Клюква, Гнуца, bombardier, dymo!Боклук, който вреди в реала!
| |
|
Браво на младежа!Супер!
И аз така. Чакам малката. Надявах се да си е дошла преди мен, но не би. А докато не чуя, че си е в къщи, не мога да заспя спокойно.
Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!
| |
|
Честито, душа! да си я караш със здраве и безпроблемно!
| |
|
моя дрънгел пак ми прави проблеми. Свети ми лампата на акомулатора. косата ми побеля от него! Много си го харесвам иначе. хем е много маневрен, хем евтина подръжка, нищо не гори, но ми писна всеки месец нещо да се разваля! ще се развеждам май с него на белканто. за 3 години 4 коли.Но не ми се дават много пари за кола, че какво изживяват с мен. Никакво жалене и след първия месец вече са одрани до безобразие по горички и рекички.
| |
|
теб все те виждам да се развяваш с такова автомобилно дупе, ти пък си се влюбила в онази конфекция ... нещастна съм бе, Маноле :)))
леко и безаварийно каране!:)
Лудостта ми е най-разумното нещо, което ти се е случвало.
| |
|
И ти си нещастна. Иначе би разбрала какво удоволствие и тръпка е новата кола! Аз купувам само бараки и пак умирам от удоволствие да ги пробвам първия път и да им почувствам възможностите. това е м/у човека и колата. Няма общо с друго!
и да си кажа, че теб си те обичам
| |
|
верно тази любов към ламарините ми е чужда, ама защо това да ме прави нещастна не разбрах много, много
нали си имам , то ми е достатъчно
и въпреки факта съм съпричастна на удоволствията ви колкото мога, нали виждаш:)
и аз те обичам
Лудостта ми е най-разумното нещо, което ти се е случвало.
| |
|
Честито! :)
Много музика да слушаш и докато пътуваш. :)
Аз да ти благодаря за този линк:
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|