|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
За кърменето
|
|
Автор |
Nazgulll (член) |
Публикувано | 25.03.15 13:46 |
|
Булки, кърмите ли по моловете?
| |
|
имам два любими магазина в първия софийски мол. там ходя, щото ме мързи да обикалям, а и съм консервативна.
ако това питаш.
А хитростта е ума на глупака.
| |
|
Не.
Доколкото разбирах, сканадлът се е разгорял, защото охранител е изгонил въпросната жена и тя го съди.
Усещането ми е противоречиво - от една страна молски охранител, от друга - някаква жена, размятаща цици на публично място, която не ми се видя много читава като я видях по тв.
| |
|
Виждал съм тук-таме жени да кърмят на обществени места и е некво сконфузно. Хората обръщат поглед и гледат в другата посока.
| |
|
Нормално е да изввръщат, кърменето е интимен процес, както и подробностите около телесните органи, свързани с този процес.
| |
|
Когато пристигнах в Норвегия и през 80-те беше всеобща практика жени да кърмят бебета и в градския транспорт - трамваи и бусове.... Също лежаха във всяка градинка на затревените площи само по монокини и се печаха на слънце през лятото.
Днес тази практика приключи.....
Ако нямаш нещо умно да кажеш в една тема - не влизай за да я оспамваш!
| |
|
Я се гръмнете!
Back to the drawing board!
| |
|
Вече не си показват така циците? Това е жалко, особено за хубавите жени и хората, които могат да им се насладят. Значи Норвегия в някои отношения върви надолу.
| |
|
Що? Ти кво праиш? Сигурно се втренчваш в извадената цицка?
| |
|
Ми ако е яка цицка, що не? Ама не е в това въпроса.
Back to the drawing board!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|