|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Браво бе!
|
|
Автор |
roshava (непознат
) |
Публикувано | 24.03.15 15:57 |
|
Евала! Похвалите триеш, а тролове които ръсят обиди към потребителите, оставяш! На това ли казваш Модериране??? Това ли е духовната среда? Пълна с обиди?
Редактирано от roshava на 24.03.15 15:58.
| |
|
...единствения начин да се докосне до определени клубари е като ги изтрие...
Обикнал в тебе всичко недостойно,
достоен съм за твойта обич двойно
| |
|
Ми не става ... в дира няма триене ... рестарта си е гарантиран.
| |
|
...е, кво, рестарта е хубаво нещо, понаместват се програми, позапълват се дупки
Обикнал в тебе всичко недостойно,
достоен съм за твойта обич двойно
| |
|
Не съм съгласна да те трие. С това непрекъснато триене се скапва общуването. На мене от снощи ми липсват поне 10 мнения, които не са били обидни или нещо подобно. Някои го дразнят, а той трие. Няма никакъв смисъл от триене на всичко.
| |
|
Абе ей, нали ти вчера го "разбираше" адекватния? Мазна филия си ти. Подмолна.
| |
|
Разбирам го донякъде, че се защитава, понеже го дразнят. Но, не съм съгласна да трие, освен това не съм съгласна с това, че заключва темите на 100 и повече мнения. Все си мислех, че ще се проявят компромиси и разум и ще се разберем някак. Но, това с триенето не ми харесва изобщо. Ние можем да не го дразним, а той може да не трие.
Редактирано от Lucky Eva на 24.03.15 17:03.
| |
|
"Евала! Похвалите триеш, а тролове които ръсят обиди към потребителите, оставяш! На това ли казваш Модериране??? Това ли е духовната среда? Пълна с обиди?"
Съжалявам, че не успявам да чета всички теми, защото от вчера НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНИЯ ТРОЛ Цар Изрод е нападнал клуба и....избягва БАНовете и трябва да го трия постоянно. И днес продължава да задръства клуба.... Админите са на косъм от това да направят клуба ВИП. Нали целта е да не го правят....
Ако нямаш нещо умно да кажеш в една тема - не влизай за да я оспамваш!
| |
|
Трий по-избирателно, наистина прекаляваш с триенето.
| |
|
Еба, това дори и да те наебе... пак няма да те послуша в каквото и да било!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|