|
Тема
|
Не трий нищо
|
|
Автор |
coffeemate () |
Публикувано | 23.03.15 20:43 |
|
Модератор, не трий нищо. Нека да остане написаното от клубарите, защото така ще утихнат страстите по-бързо
А хитростта е ума на глупака.
| |
|
"Модератор, не трий нищо. Нека да остане написаното от клубарите, защото така ще утихнат страстите по-бързо"
Много се лъжеш!!!
Аз съм от създаването на Дира и мога да ти кажа, че има една тълпа юзъри-лузъри в живота, КОИТО ВЛИЗАТ ИЗ КЛУБОВЕТЕ САМО ЗА ДА ИЗБИВАТ КОМПЛЕКСИ.
И ВЪРШАТ ТОВА ОТ ГОДИНИ - ВСЕКИ ДЕН НЕУМОРНО!
Ако нямаш нещо умно да кажеш в една тема - не влизай за да я оспамваш!
| |
|
аз апелирам към теб да не триеш. както и да се успокоиш и да не се поддаваш на провокации. ясно е, че никой не се е родил научен да бъде модератор. заради малкото тук, дето те подкрепяме- бъди силен!
колко патос вложих в твоята кауза, не е истина.
| |
|
Продължавай да си блъскаш главата в стената
| |
|
виж сега. това, че дразнят и т.н. не е причина да бъдат банвани. има си начини да се оправи всеки с всеки, който го обижда. това са нормални неща от живота.
ти ако тях ги баннеш- направо умъртвяваш клуба. те покрай това и онова са и хора, които са интересни.
без банове- това са субективни неща и не е редно да се прилагат крайни мерки
| |
|
Добре щом искаш трий, може ли някой да ти спре стремежа .... , но поне да не е не онлайн нон-стоп, а на някакви интервали, примерно през 3-4 часа поне. Така много диначно става.
| |
|
Що бе... не е лошо човек да си чеше крастата - трие, заключва, банва и после пак така се върти в кръг
| |
|
|
|
|