Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:36 10.11.24 
Контакти
   >> Сватбени вълнения
*Кратък преглед

Тема Подаръкнови  
Автор LadyMorgana (lady in red)
Публикувано12.10.12 22:31

днес, поради скоропостижно раждане на един клубар, който кой знае защо отказва да попълни сватбената ми анкета, но определено не иска да се откаже да ми чете лекции по сватбени вълнения съм готова да ....

опържа 2 яйца на очи

Веднага клубаря тук, с катехизиса или лаптопа - ще му ги сервирам топли с гарнитура от оризени мечета, завити с картофено пюре - завити през глава.

Major e longinquo reverentia - ама само като се аутсорсва рязането на чушки

Тема Re: Подаръкнови [re: LadyMorgana]  
Автор petkuvoevoda ()
Публикувано13.10.12 12:12

планираш ли да ги наръсиш с червен пипер?

ФК Дядо Мраз ви поздравява

Тема Re: Подаръкнови [re: petkuvoevoda]  
Публикувано14.10.12 00:27

разбира се, иска ли питане наръсването с червен пипер.

Имам и идея за щипка къри, клубарят обаче около рожденните си дни работи под прикритие, или разучава методики за работа с трудни клиенти, за да почне обиколните атаки срещу недостижимостта на ''тя си знае коя е, и ще я имам''-клубарка.

Аз колко време мислиш, че ще трябва да кеся с тези пържени яйца, подарък за рожденният му ден? Да ги претоплям ли, или да премина към мумифицирането на този вкусен подарък?

Автор petkuvoevoda ()
Публикувано14.10.12 12:12

не съм засичал по часовник колко време даянат пържените яйца, обаче аз лично не бих ги ял ако са минали повече от 10-15 минути

ФК Дядо Мраз ви поздравява

Автор WMC 5.00 (Soul is smarter)
Публикувано14.10.12 13:50

Фапросния субект го няма... Аз съм оторизиран да взема наградата.

Оубаче никъде не я виждам.

Гогонка-макаронка да ми се яви веднага. С бутилка шампанско и да си признае любимата и морска поза.

Soul is smarter

Тема Re: Подаръкнови [re: WMC 5.00]  
Публикувано14.10.12 17:32

ооо- ти ме очароваш - успял си да набуташ точката между петицата и двете нули. WC - то си е довбре иначе.

Виж сега, не се вижда подаръка, защото яйцата ги пратих за мумифициране по староегипетски метод - ще си ги получиш някъде около 21 декември тази година. Все пак балсамирането не е прист процес.Да се научиш друг път да не висиш така дълго в Тримонциума!

Яйцата - мумифицирани, не вървят с шампанско. Затова макаронки няма да ти се явяват така - яйца на очи, изстинали, с червен пипер, и толкова! ?Все пак другите и рожденният ти ден не ти честитиха! Радвай се и на малките неща в живота!

Тема Re: Подарък [re: WMC 5.00]  
Публикувано14.10.12 17:37

и бъди така добър да попълниш апликейшън форм 2, защото няма тук само да те гледаме да се плюнчиш, че си ме харесвал - айде , преминавай към действия - делата, по делата ще те разпознаваме!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.