|
|
|
Тема
|
Хал хабер си нямам
|
|
| Автор |
Жe (бивша асдф) |
| Публикувано | 30.01.11 19:59 |
|
|
от сватби. Като например - как се прави резервация за подписването на граждански брак?
Моят бъдещ съпруг, както и аз живеем в чужбина - прочетох някъде че трябвало на място да се отиде с двата паспорта, след което се резервира дата. Което... уф.
Следващ въпрос - кой където си иска ли се жени или е по местоживеене?!
"Life is much too important a thing ever to talk seriously about it."
| |
|
Тема
|
Re: Хал хабер си нямам
[re: Жe]
|
|
| Автор |
!Roxana! (новак) |
| Публикувано | 03.09.12 00:04 |
|
|
Же, ти ожени ли се, я сподели какво стана и как се получи?
Че и аз се моткам по същите тръни....
| |
|
|
|
Роксана!!!
Съобщиха ми за добрата новина около теб, затова реших да намина да си отговоря и в моята тема, съвсем бях забравила, че съм я пуснала и да, наистина, кого да видя! Честито. Значи успя да убедиш пенсионера най-накрая, че теб британско гражданство изобщо не те вълнува, не те вълнува къщата му грам и любовта ви е чиста като сапунен мехур от Мистър Мускуло гел водопроводчик? Изчислила ли си горе-долу кога ще хвърли топа или ще го мориш със секс?
А сега, за да видиш колко съм щедра към теб, ще ти дам един много ценен безплатен съвет: ти не трябва да бъдеш свидетел с подпис в завещанието му в никакъв случай.
The world of dew
A world of dew it is indeed.
And yet, and yet...Редактирано от Eden Flamingo на 05.09.12 03:02.
| |
|
|
|
Само за твое сведение, защото виждам, че дъх не ти стига дали съм в завещанието му.
Не, не съм. Завещанието му е направено преди 10 години и мен ме нема в тая схема. Не се предвижда ново, нема нужда. Децата му ще го наследят, тфа е полужението
Ас не сметам да барам ситуацията.....в случай че имаш най-важния фапрос за питане :)
Ти ся ше питаш и аз дали съм направила завещание....:)
ПС: говорихме веке за застраховка живот. На неговите години такава не се предвижда, или се предвижда на мноу висока цена...ако изопщу....
Така че ПАК!!!! ше те изненадам....моята застрахофка отива при сина ми...:)
Нали, пито-платено.....:) секи си зима под ръчичка каквото си е имал.....така е най-справедливо...кфото си спИчелиш-тува си арчиш...
| |
|
Тема
|
Re: Хал хабер си нямам
[re: Жe]
|
|
| Автор |
!Roxana! (пристрастен) |
| Публикувано | 01.01.13 14:51 |
|
|
@Же:
Же, някъде мернах че си в УК. Не си се обаждала, ама така си решила, нема проблем.
Нека споделя за живеещи в УК българи: намирате си къде ви е административния център по местоживеене. Тука му казват мунисипалити каунсъл, и по-спецялно Да Реджистер Офис. Отивате лично, с айди пейпъри, каквито ви поискат. Разбира се, необходимо е преди това да букнете аппоинтмент по телефона, разбира се, никой не е толко лут да оди на крака, освен ако не живее в съседната пресечка.
Там ви изслушват, подавате си дукиментите. Свалят ви данните. Ако примерно български гражданин/ка се жени за британски поданик, то се прави проверка за българския, по официалните канали, вий нищо не правите, само чакате потвърждение, че брака няма пречки административно.
Слет което си заявявате дата, която е удобна за вас, разбира се, трябва да се осведомите колко ше струва това и онова и при заявяването, да го разплатите още на телефона. Или при поискване, ше ви обеснат най-любезно, особено за да ви вземат парите. Любезни са по един много разкошен начин, когато е да ви изчарджат по високата тарифа...:)
Слет което ви остава да направите и останалите харчове...примерно, костум за грума и рокла за брайдката.....и да направите списак на гостите без да има убити междувременно....:)))
Дойде ли датата, ТРЕБЕ ДА СЕ ЯВИТЕ ДАЖЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО, И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СТЕ ТАМ, КОГАТО ВИ ИЗВИКАТ!
Останалото е бурокрация, ядене и пиенье!
Да ви е щаслив брака и сичкото слет двата потписа!
Редактирано от !Roxana! на 01.01.13 14:51.
| |
|
|
|
|