Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:05 15.07.25 
Контакти
   >> Сватбени вълнения
*Кратък преглед

Тема Фризьор? Гримьор??нови  
Автор menyanthe (блуждаеща)
Публикувано19.06.08 13:17

Някой може ли да ми препоръча фризьор и гримьор, които да могат на самия ден да дойдат в Сухата река, за да ме направят?? Че аз съм в пълен мрак в това отношение.

Тема Re: Фризьор? Гримьор??нови [re: menyanthe]  
Автор bggal (Kpucu)
Публикувано19.06.08 17:21

Tи откьде пишеш?

Тема Re: Фризьор? Гримьор?? [re: bggal]  
Публикувано20.06.08 12:42

Не ми стана много ясно какво точно ме питаш, но ще ти обясня, каквото се сещам:
Значи, в София съм, но от 2 години живея в Младост, а в Сухата река, фризьорките, които преди знаех се изнесоха всичките (едната е в чужбина - за другата нямам никаква информация), а на самия ден ще ме вземат от апартамента на родителите ми, които са в Сухата река. Майка ми също не знае какво да ми препоръча като фризьор - тя каза, че вече ходи на фризьор на Плиска, но на мен ще ми е дневна сватбата и такъв вариант не ме устройва. Засега съм възложила на нея задача да провери за фризьор и гримьор в квартала (за гримьори пък съвсем нямам понятие). Но бих се радвала, ако някой може да ми помогне със съвет.

Автор SoulMate (фанта геройче)
Публикувано22.06.08 17:22

Значи, ето какво: в Младост 1, в търговски център Лилиан, който е на спирката на 43-ти блок, има и фризьорка и гримьорка. Давам ти номера на фризьорката, ако искаш да си запишеш час за пробна фризура: 0888 013 871. Доколкото знам няма да ти откаже да дойде да те направи у вас.
Гримьорката може и маникюра да ти направи, а среща с нея ще ти уреди фризьорката, че не й знам телефона.

Тема Re: Фризьор? Гримьор??нови [re: SoulMate]  
Публикувано22.06.08 23:04

Ама аз няма да съм в Младост, а в Сухата река...

Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано24.06.08 18:29

Която и фризьорка да намериш тя ще те посети в деня на сватбата ти у вас, така правят и гримьорките. Моята е от Люлин, но дойде в центъра (т.е. у нас) да ме направи в заветният ден

Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано24.06.08 18:30

Мога да ти препоръчам последната, при която бях. Намира се в сградата на Дженерали до Дарик радио (след моста Чавдар ако се сещаш). Салона е на самият булевард ако искаш повече инфо ще ти дам

Автор LlRA.. (съзвездие)
Публикувано11.07.08 21:11

Здравей))...видях по горе Соул мейт, как ме е рекламирала/искрени благодарности!/...аз съм въпросната гримьорка)) С колежката фризьорката можем да дойдем и у вас ...ако искаш))...не е проблем))

Сайта ми е: www.belle-vue.sjb.net

Прегледай го и си реши))...успех в приготовленията

Осигури си лукса, насъщният сам ще си дойде!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.