Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:58 17.07.25 
Контакти
   >> Сватбени вълнения
*Кратък преглед

Тема За продаването на сватбените роклинови  
Автор meryl (streep)
Публикувано08.05.08 17:53

Здравейте!
Аз отдаааавна чета тук, кумувах преди година и половина и на 1-ви май и аз минах по реда си

Мисля, че не съм срещала тема за продаването на сватбените рокли, само 1-2 обяви за продажба на такива. Аз няма да пускам обява тук във форумчето, ако някой иска да ми пише на лични. Въпроса ми е има ли някакви магазини например които изкупуват, някакъв стандартен начин или всеки се оправя както може? Все пак като изключим суеверията аз не виждам нищо лошо в това, още повече, че е идеална възможност за някои хора на които не им се инвестира в рокля

Та...някой знае ли нещо?

Тема Re: За продаването на сватбените роклинови [re: meryl]  
Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано08.05.08 22:26

Мисля, че няма пък и не виждам много смисъл ва такъв магазин - Ако не искаш да си запазиш роклята я взимаш под наем, ако си я купуваш, в повечето случаи значи, че я искаш за спомен. Само разсъждения

Тема Re: За продаването на сватбените роклинови [re: jana]  
Автор meryl (streep)
Публикувано09.05.08 10:43

Аз само информативно питам

Иначе и аз тръгнах с идеята да взимам под наем, но избора не беше много голям. На някои рокли наема се различаваше много малко от цената да си я купиш. И се отказах.

Тема Re: За продаването на сватбените роклинови [re: meryl]  
Автор bggal (Kpucu)
Публикувано09.05.08 20:38

Аз бях на сьщото мнение за цените на роклите под наем и тези които да си купя, а и тези под наем, трябваше да внимавам какво ще е направя, че иначе удиране на дупето ако случайно стане нещо и аз реших че по добре да дам тези пари за моя си рокля но поне да не се притеснявам.

Тема Re: За продаването на сватбените роклинови [re: jana]  
Автор NadG (Моксина)
Публикувано10.05.08 11:31

Или си я шиеш лично за теб, по твоя вкус и размери

. На мен ми е супер странно някой после да иска да пълни гардероб с носена сватбена рокля. На мен ми дай да изхвърлям стари неща .

Нашият остров - Алабин 4 -

Тема Re: За продаването на сватбените роклинови [re: bggal]  
Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано10.05.08 21:34

Явно сега цените са се изравнили, защото навремето (преди 5г.) моята рокля струваше 870лв. ако искам да я закупя нова, а наемът беше 120 лв. за 24 часа .... е не си я взех

Тема Re: За продаването на сватбените рокли [re: jana]  
Автор bggal (Kpucu)
Публикувано12.05.08 18:43

Ами незнам

аз исках много да взема под наем, защото неисках да пьлня гьрдероба с рокля която наи вероятно никога повече няма да сложа, а не сьм от типа хора които дьржат да тормозят децата си да носят тяхната рокля на сватбата им, генерация след генерация...
Но като го смятах, тези които исках, бяха евтини, но като сложиш почистването след това, оправянето, те са 101 процедури, поне тук в САЩ и на всичкото отгоре, както писах, ако случайно нещо дрьпна и скьсам или недаи се боже накапя, ще ме разорят и ще ми излезне колкото да си купя моя, поне ще е пред очите ми след това
И аз намерих рокля за някьде $350 маи беше, която си виждала на снимките ми, и като сложиш воал, бижута, корсети, якенце, работи...излезна почти $1000 всичко! Отделно че след това дадох още $200 за да ми е запазят в кутия, след като е изчистят да не пожьлтява в гьрдероба на закачалка, и според мен си струваше да платя, защото сега ми е в кутия с прозорче и е като хербарирана

Уф, незнам, всеки си решава. Ако някои иска рокля от $10,000 според мен си струва да е вземе под наем, но ако е като мен, кьдето изобщо не ми дремеше каква е точно, изках нещо семпло, което ми стои добре и което харесвам само и само да се омьжа и да сьм булка, и го намерих...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.