|
|
|
Тема
|
Созопол през Юли
|
|
| Автор |
teo85 (непознат
) |
| Публикувано | 09.01.08 19:03 |
|
|
Здравейте дами,
Бях писала преди време, но май никой не успя да ми отговори. Сватбата ни наближава (06.07.08), а един основен елемент още не сме изяснили, затова ще се обърна пак към вас за помощ..
Искаме събитието да е в Созопол, а ние не живеем в България. Имаме роднини, но те са в София и не са от голяма помощ.. Можем да се върнем около месец преди датата, но няма да е достатъчно.. Ако някои може да ни препоръча подходящи ресторанти (за оклоло 60 души) ще съм ви много благодарна.
Моя позната ми спомена за ресторант Ксантина и При художниците. Посещавали ли сте ги/имате ли отзиви за тях?
И още 1 последно нещо.. Никъде не мога да открия в и-нет агенция за декорация/цветя в Бургас, има само за София. Някакво предложение?
Предварително много ви благодаря за всякакъв отговор!
-Теди
| |
|
Тема
|
Re: Созопол през Юли
[re: teo85]
|
|
| Автор |
jana (...) |
| Публикувано | 10.01.08 11:17 |
|
|
Не съм била скоро там, но ето няколко ресторанта
Успех
| |
|
Тема
|
Цветя
[re: jana]
|
|
| Автор |
jana (...) |
| Публикувано | 10.01.08 11:19 |
|
|
| |
|
Тема
|
Re:
[re: jana]
|
|
| Автор |
teo85 (far away) |
| Публикувано | 10.01.08 15:01 |
|
|
Благодаря много!
| |
|
|
|
Да разказвайш после, пък ако пуснеш и снимки ....
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
snobar (Fuckers League) |
| Публикувано | 12.01.08 19:02 |
|
|
Казва се КСАНТАНА, а не КсантИна! Ресторанта е уникален. Обстановката е мнооооооого приятна, типично морска...Има страхотна гледка към морето и към остров св. Иван.
...no problema mañana
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Darcy () |
| Публикувано | 14.01.08 15:24 |
|
|
Като почти местна мога да дам мнение за ресторант Селена. Кухнята е много добра имат хубава градина със изглед към морето много приятно. Освен това има и хотел, което според мен е важно като се има напредвид, че не сте от Созопол или района. В Бургас можеш да се обърнеш към една парти агенция Кригеа /. Наемала съм ги два пъти за рождения ден на дъщеря ми, страхотни са. Правиха и сватбата на едни приятели много ми хареса.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Ginger (непознат) |
| Публикувано | 15.01.08 16:18 |
|
|
при художниците не ти го препоръчвам, това лято го посетихме, защото отвън изглежда просто прекрасен. "Кацнал" на скалите с разкошна градина...НОООО кухнята беше под всякаква критика! и сервитьорките бяха мудни и въобще едно голямо НЕ от мен
| |
|
Тема
|
[re: Ginger]
|
|
| Автор |
teo85 (far away) |
| Публикувано | 16.01.08 17:59 |
|
|
blagodarja vi za otgovorite. imate li predstava tezi restoranti dali sa dostatuchno golemi za subitieto? kato se ima v predvid, che shte sme okolo 70 dushi, a bih iskala i da ima mqsto da potancuvame i t.n..
mersi!
-t
p.s. ne mi raboti kirilizatora sry
| |
|
|
|
|