|
Тема
|
На финалната права...
|
|
Автор |
Nimeriya (степен вълк) |
Публикувано | 22.08.07 18:08 |
|
Привет на всички!
Като се замисля, май от много време не съм ви навестявала. Амакакво да се парви, завартяха ме разни ангажименти и не ми оставаше много време за странични неща.
Ние почти приключихме с организацията. Остана само да си приберем тоалетите от шивачките и да си купим пиенето.
можете да видите нещицата ми. Надявам се да ви харесат.
Леле, ако занете само колко се вълнувам. Не мога да повярвам че другата събота се омъжвам. Толкова се радвам и съм така щастлива...
| |
|
Bravo ,neshtata koito pokaza sa naistina gotini ,az za sujalenie ne uspiah da napravia vsichko ,nqmah podarucheta za gostite i kniga za pojelania ..Vulnuvai se i da ne zabravish da pusnesh posle snimki ot svatbata da gledame .. Pojelavam nai krasivia den v jivota ti da mine prikazno i krasivo ..tochno kakto ti si mechtaesh ...strahotno izkarvane .. ako ima neshto mojesh vinagi da me popitash ... bye
....И всичко било е насън....
| |
|
Ох, тия подаръчета бяха голям проблем. Много ми беше трудно да реша какво да е, пир това да ми излезе под левче. Ама явно съм късметлийка, щом все пак намерих!
А свадбена книга няма да правя. В смисъл не и такава, където да се пише в нея на самия ден. Но после ще си направя...
Благодаря за прекрасните пожелания! Ще пусна снимки, обещавам!
| |
|
Прекрасно :)
Да постнеш снимки и от сватбата :)
Невъзможно е да се изобрети нещо глупакоустойчиво, защото глупаците са безкрайно изобретателни.
| |
|
Нещата се супер, сега ще чакаме снимки от самото събитие
Вече майка, никога преди това не съм вярвала в чудеса
| |
|
|
|
|