|
Тема
|
Ритуална- 120 лв?
|
|
Автор |
Koвapния (човек от народа) |
Публикувано | 22.04.07 03:56 |
|
Добре бе хора на много места чета че хората са дали по 120 лв. за ритуална зала кажете какво получихте за тази цена? И вие ли си избрахте този ритуал или те ви го наложиха? Един вид отидохте и ви казаха ми така и така удоволствието ви струва 120 лв. или ви предложиха варианти по-евтини и по-скъпи и вие сами сте се спряли на този?
Редактирано от Koвapния на 22.04.07 03:57.
| |
Тема
|
При нас специално.....
[re: Koвapния]
|
|
Автор |
TCP/lP (скромен) |
Публикувано | 22.04.07 12:26 |
|
....имаше вариант да е по-евтино ако отпадне пеенето на хора и да се пусне запис. Но ние решихме като е гарга да е рошава.......
| |
Тема
|
Re: Ритуална- 120 лв?
[re: Koвapния]
|
|
Автор |
jana (...) |
Публикувано | 23.04.07 12:31 |
|
Нашият преди 4 години близо беше 15 лв., ритуала траеше около 40 мин., житейско философска реч дръпна жената в р-н Хиподрума. Нямше без сълза на окото човек. Сега вече явно инфлацията си казва думата
| |
|
Миналата година през януари ние платихме 120 за зала Оборище.Пя ни един хор и една лелка ни говори точно 10 минути,след което ни каза да се изнасяме бързо,че имало друга сватба след нас . Никой не ми даде избор,тоест по-евтин избор.Имаше вариант за по-скъп,някакъв ансамбъл да ми играел
Редактирано от babymaria на 23.04.07 20:59.
| |
|
Ами не навсякъде!
Ние се колебаехме между две зали. Като отидохме да проверим на Пиротска 10 жената ни каза, че в едната е 100 и кусур лв., а в другата 40 и няколко (не помня точните цени). В отговор на въпроса ни защо е тая разлика в цените жената каза, че в по-скъпата пее някакъв хор ли, какво ли. Каза също, че няма опция да е без него... е това реши набързо колебанията ни... Аз неща хор, нито годеника ми... Даже граждански брак не искаме, само църковен, ама няма как... Ще празним джебовете!
| |
|
На мен пък ми излезе без пари:)
Вярно, че ние със слънчицето искахме само да подпишем - без прочуствени речи, но пък дамата се беше приготвила - с венчета, каза ни 5-6 благи и мили думи, за да ни подготви за семейния живот. Въобще ние си мислихме, че едва ли не ще подпишем в канцеларията, а всичко излезе толкова мило, благо...
И понеже никой не ни поиска пари, ние си попитахме и същата тази дама каза просто след време да се върнем там за свидетелствата за раждане на бъдещите дечица:)
Така че всеки сам си решава - то си е държавна процедура, не се плаща, ако не държиш на помпозности.
Успех и щастлив семеен живот:)
Ако желаеш да направиш нещо - намираш начин, ако не - намираш причина
| |
|
|
|
|